Vulkan Izdavastvo | Knjiga | SUŠA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
DŽEJN HARPER već trinaest godina radi kao novinarka, u Australiji i Ujedinjenom Kraljevstvu. Živi u Melburnu i trenutno piše za Herald san. Džejn je rođena u Engleskoj, ali se 2008. godine preselila u Australiju. Dobtinica je nagrade za književnost Victorian Premier. Pročitaj više

SUŠA

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-01852-3
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 304
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Napolju je još uvek visio opran veš, presušen kao barut i ukrućen od vrelog sunca. Na kamenoj stazi do kuće ležao je odbačen dečji trotinet. Na celoj farmi, u prečniku od kilometra, kucalo je samo jedno ljudsko srce.

Usred najgore suše koja je zadesila ruralne predele Australije, policija na imanju Hadlerovih zatiče stravičan prizor: sve ukazuje na to da je farmer potegao pušku na svoju ženu i sina, a potom usmrtio i sebe. Samo je devojčica preživela ovu porodičnu tragediju, a ona je suviše mala da ispriča šta se dogodilo.

Federalni agent Aron Folk vraća se u svoj rodni grad prvi put nakon nekoliko decenija odsustva samo kako bi odao poslednju počast svom najboljem prijatelju Luku i njegovoj porodici. Pre dvadeset godina, Folk je bio osumnjičen za ubistvo jedne devojke, ali mu je Luk dao čvrst alibi i sačuvao ga od zatvora.

Ipak, duga senka nepoverenja širi se nad gradom koji ga još uvek mrzi i krivi za taj zločin. Sada je Luk mrtav, ali sa njim u grob nije otišla i ova tajna, jer još neko zna da su njih dvojica lagali...
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar