NOVA ŠANSA ZA LJUBAV | Karen Svon
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
KAREN SVON započela je karijeru u modnom novinarstvu, a zatim od toga potpuno odustala da bi podigla troje dece i jedno hiperaktivno štene, ali i da bi zadovoljila ambiciju da postane pisac. Živi u šumi u Saseksu, i piše knjige u kući na drvetu s pogledom na Dauns. Godine 2011. Karenin treći roman, Nova šansa za ljubav, probio se među prvih deset na listi bestselera Sandej tajmsa. Pročitaj više

NOVA ŠANSA ZA LJUBAV

Oblast: Ljubavni romani
ISBN:
Format: 145x205
br. str.: 432
povez: broš
Pismo:
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Tri grada. Tri godišnja doba. Jedna prilika za savršen život.

Kesi je bila suviše mlada kada je odlučila da se uda za prvog dečka s kojim je imala ozbiljnu vezu. Sada, deset godina kasnije, oseća se prevarenom i slomljenom. Brak joj se srušio, a nema ni stalno zaposlenje ni stan i mora da otkrije gde pripada i kakva osoba želi da bude.

Tako počinje godina puna iskušenja za Kesi, koja napušta ušuškan život u Škotskoj i odlučuje da okuša sreću kod prijateljica koje žive u tri najglamuroznija grada na svetu: Njujorku, Parizu i Londonu. Zamenivši masnu hranu i neurednu frizuru zdravom dijetom i životom na visokoj nozi, Kesi pokušava da se snađe u svakom od tri velika grada i da uhvati korak sa životom kakav je zapravo trebalo da vodi i pronađe muškarca koji će je iskreno voleti.
KOMENTARI IZDAVAČA
Za sada nemamo u planu druge naslove.
[Alnari]
Jelena Jovic
Odlična knjiga! Preporučujem je svima!
Milena Stolic
Knjiga je jako zanimljiva, lepa i romanticna! Dirnula me je zbog veoma lepo opisane veze prijateljstva, i strpljive ljubavi. Svaka preporuka!
IVANA NEŠKOVIĆ
Prelepa knjiga, uživala sam čitajući je . :)
Dragica Pokrajac
Divan roman o prijateljstvu, o pronalaženju sebe, o ljubavi koja traje i čeka da se "zvezde slože" a da tog čekanja nije ni svesna. Mada smatram da je originalni naziv mnogo privlačniji - "CHRISTMAS AT TIFFANY’S" od prevoda. Preporučujem!
Vidi još. . .
Dodajte svoj komentar