TROUGAO - ROMAN O LJUBAVI | Andrea Marok
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Andrea Marok Pročitaj više

TROUGAO - ROMAN O LJUBAVI

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-7804-771-8
Format: 140 x 205 mm
br. str.: 475
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 990,00 DIN
Na sajtu: 792,00 DIN
Ušteda: 198,00 DIN

Bio je to muškarac za kojim mlade devojke luduju, za kojim žene srednjih godina uzdišu, a starije zbog njega proklinju prolaznost života...

Muškarac koji se sanja i o kojem se mašta, i čije se slike isecaju iz časopisa i lepe na zidove kako bi se dobio utisak da je tu negde blizu, i da nije sasvim nedostižan.

Fatalni muškarac (možda zaista i potpuno izmišljen u njenoj strasnoj mašti), zbog kojeg počinješ da veruješ u bajke o ljubavi i smrti, kao što je ta njihova „Bogorodičina crkva“, i da veruješ da je sasvim moguće umreti za njega.

Najlepši san koji sanjaš.

Zvezda za kojom ideš, a koju nikada ne stigneš.

Dok ga je gledala tako pod tim prigušenim svetlom na terasi, dok mu je lagani povetarac nežno mrsio sjajnu kosu, znala je – da je on TO.

I – začudo – bio je TU, i bio je NJEN.

Ali (što je bilo još čudnije) – po njenoj sopstvenoj volji – ne zadugo...

„Trougao – roman o ljubavi“ je nova knjiga autorke Andree Marok. Prva knjiga „Strast“ doživela je veliki uspeh. Andrea Marok je pseudonim, i, kako autorka kaže: ANDREA MAROK je pseudonim, ali ne u smislu lažnog imena stvarnog pisca, već kao pravo ime izmišljenog pisca. Jer, pošto se radi o izmišljenoj priči, sa izmišljenim likovima u izmišljenom svetu – na kraju je i pisac morao biti izmišljen.
Andreu Marok niko nije video, i niko ne zna kako ona izgleda. Zna se samo da je sa ovih prostora. U javnosti se ne pojavljuje, već uvek ima svoje predstavnike koji govore za medije.
Andreine kratke priče se objavljuju u magazinu „Lisa“, gde, već dva meseca, ide najava za novu knjigu.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar