PRELEPO LOŠA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Eni Vord je diplomirala na Katedri za englesku književnost na Univerzitetu Kalifornije i scenario na Američkom filmskom institutu. Nakon filmske škole, preselila se u istočnu Evropu i pisala turističke vodiče za različite regije u Španiji i Bugarskoj, gde je i ostala pet godina. Tokom boravka na Balkanu, dobila je Fulbrajtovu stipendiju na Univerzitetu u Sofiji. Sada živi u Kanzas Sitiju sa svojom porodicom. Pročitaj više

PRELEPO LOŠA

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-03240-6
Format: 145x205
br. str.: 288
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

Uvek postoje dve strane priče… I dve strane ličnosti.

Eksplozivni triler o posvećenoj ženi, brižnom mužu i šokantnom zločinu.

Njihova ljubavna priča počela je sasvim slučajno, susretom na jednoj zabavi u inostranstvu. On je služio u Britanskoj vojsci, ona je bila u poseti svojoj najboljoj drugarici Džo.

Skoro dve decenije kasnije, Medi i Ijan su u braku i imaju divnog sinčića Čarlija – žive savršenim životom u savršenoj kući u predgrađu. Međutim, nakon tajanstvene nesreće na kampovanju, Medi će ostati veliki ožiljak na licu. Počinje da odlazi na terapiju, gde postepeno otkriva svoje strahove zbog Ijana, zabrinutost za bezbednost njihovog sina, ali i detalje komplikovane i burne prošlosti sa Džo.

Od Balkana do Engleske, od Iraka do Menhetna, i na kraju do porodičnog doma u Kanzasu, šesnaest godina ljubavi i straha, avantura i sumnji, kulminira u jednom danu.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar