Vulkan Izdavastvo | Knjiga | Misterija Monmartra
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Glavni sajt  |  Oblasti  |  Drama

Brita Restlund se pre petnaest godina preselila u Pariz, odakle radi kao frilenser za švedske medije. Kada je došla u Pariz, nije znala ni reč francuskog i nije smatrala da je lep kao što to obično većina ljudi misli. Ali kako je vreme prolazilo, zaljubila se u čari ovog grada i rešila da ostane. Kada piše, voli da sedne u omiljeni kafić i da posmatra ljude kako prolaze, jer joj služe kao inspiracija za pisanje. Pročitaj više

Misterija Monmartra

Oblast: Drama
ISBN: 978-86-10-02654-2
Format: 145x205
br. str.: 320
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

„Da li vi čekate gospodina Belivjea, madam?“

Elena Folasadi je, naravno, trebalo da kaže ne. Ne poznaje čoveka koji joj se obratio, a još manje gospodina Belivjea, i sasvim je sigurna da ga ne čeka. Međutim, iz puke dosade i hira, ona prihvata igru: ponuđena joj je lepa svota da sedi za kompjuterom i prosleđuje imejlove gospodinu Belivjeu. Ispostaviće se da su imejlovi kodirani, a uz zagonetne bukete cveća koje dobija svake večeri, misterija postaje još veća.

Mansebo uživa u svom mirnom i bezbrižnom životu. Ili je bar uživao dok gospođa Ket nije došla u njegov mali dućan, sa neobičnim predlogom da špijunira njenog muža uz dobru novčanu nadoknadu. Na sopstveno iznenađenje, Mansebo pristaje, ali dok pokušava da se fokusira na svoju misiju, počinje da shvata da i njegov bračni život nije tako savršen.

Iako to još ne znaju, Elena i Mansebo ukrstiće puteve i otkriće da prelepi Grad svetlosti u svojim kafeima i dvorištima krije neočekivane tajne.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar