Vulkan Izdavastvo | Knjiga | ZOV ANĐELA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
GIJOM MUSO rođen je 1974. godine na Antibima. Iako je po zanimanju profesor ekonomije, od malih nogu bio je opčinjen književnošću i filmom, i počeo je da piše još kao student. Ovaj mladi francuski autor je pre nekoliko godina napravio potpuno neočekivan ali zapažen nastup na svetskoj književnoj sceni, osvojivši publiku i kritiku jednostavnim, ubedljivim stilom. Njegovi romani do sada su prodati u nekoliko miliona primeraka i prevedeni na 42 jezika, a za sve romane otkupljena su i filmska prava. Od kada se pojavio 2007. godine, Musoov roman Zato što te volim nalazi se u samom vrhu lista najprodavanijih knjiga. Pročitaj više

ZOV ANĐELA

Oblast: Ljubavni romani
ISBN:
Format: 145x205mm
br. str.: 304
povez: broš
Pismo:
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN
Da li je i vama mobilni telefon postao poput dnevnika? Da li njemu poveravate brojeve telefona dragih osoba, fotografije, razgovore... najskrivenije tajne?

U gužvi najvećeg njujorškog aerodroma dvoje ljudi doslovno će naleteti jedno na drugo. Madlin i Žonatan brzo će sakupiti prosute stvari i produžiti svako na svoju stranu. Oni se nikada pre toga nisu sreli, a verovali su i da se taj suret više neće ponoviti. Ipak, u žurbi da prikupe svoje stvari, slučajno su zamenili mobilne telefone. Kada budu uvideli grešku, već će ih deliti više od deset hiljada kilometara – on je vlasnik restorana u San Francisku, dok ona radi u jednoj pariskoj cvećari.
Iako su su svesni da zadiru u tuđu privatnost, neće moći da odole i pregledaće sadržaj telefona koji se zatekao kod njih. Međutim, nesputana radoznalost dovešće ih do zapanjujućeg otkrića: shvatiće da su njihovi životi neraskidivo povezani tajnom za koju su oboje verovali da će ostati zauvek skrivena... 
Početak koji nagoveštava romantičnu komediju pretvoriće se u napet triler, a maestralna završnica nadmašiće i najveća očekivanja.
Petar Krstić
Tako sam je brzo procitao da cu morati da se podsetim! Savremena!
Stevan Blagojevic
Jako dobra Mussova knjiga.Preporuka svima.
Jelena Nešić
Fantasticna knjiga,zanimljiva i uzbudljiva do samog ktaja,moja preporuka!
Jelena Nešić
Fantasticna knjiga,zanimljiva i uzbudljiva do samog ktaja,moja preporuka!
Vidi još. . .
Dodajte svoj komentar