Sedam tajni srećne i zdrave veze
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
DON MIGUEL RUIS MLAĐI je nagval, toltečki majstor transformacije i pisac više knjiga. Spajajući mudrost svojih porodičnih predanja sa znanjem stečenim na životnom putovanju, pomaže drugima da shvate koji je njihov vlastiti put do lične slobode.HEDEREŠ AMARA odrasla je u jugoistočnoj Aziji. Unosi otvoren i sveobuhvatan pogled na svet u svoja dela i predavanja. Autorka je knjiga Obuka boginje ratnice, The Warrior Goddess Way i mnogih drugih. Pročitaj više

Sedam tajni srećne i zdrave veze

Oblast: Popularna psihologija
ISBN: 978-86-10-03203-1
Format: 135x185
br. str.: 208
povez: mek sa klapnama
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN

Ljubav je oduvek bila smisao čovekovog postojanja, njegova pokretačka snaga, inspiracija za neverovatne poduhvate i izvor svakodnevne sreće. Zato svako od nas nastoji da ostvari vezu u kojoj će da doživi potpuno ispunjenje, da uživa, raste, napreduje, a pritom se i zabavlja.

Don Miguel Ruis Mlađi i Hedereš Amara, autori ove jedinstvene knjige, otkrivaju sedam lekcija koje će vam otvoriti put prema bezuslovnoj ljubavi.Razumevanje i primenjivanje njihovih principa pomoći će vam u bilo kojoj fazi vašeg intimnog partnerstva, bilo da ste u dugogodišnjoj vezi ili se tek spremate da uplovite u romantičan odnos.

Iako su ove lekcije nazvane tajnama, nema ničeg tajnog u njima. One su neotkrivena žarišta – mudrost i istina svake od njih postoji u svima nama, a ova knjiga će vam pružiti smernice, mapu, Severnjaču, kako biste pronašli put do mudrosti koja je već u vama.

Upoznajte principe i dopustite da vas ponese struja ljubavi!

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar