TREBALO JE DA ZNAŠ
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Džin Hanf Korelic rođena je u Njujorku. Pohađala je Dartmund koledž i Kembridž. Živi u Njujorku sa mužem, irskim pesnikom Polom Muldonom i njihovom decom. Osnivač je servisa BOOKTHEWRITER koji povezuje pisce i čitalačke grupe. Pročitaj više

TREBALO JE DA ZNAŠ

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-01533-1
Format: 145x205
br. str.: 368
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

Taj još bezimeni čovek postao je osoba kojoj je najviše verovala, koju je naviše cenila i najviše želela u životu. On je bio pravi. Jednostavno je znala.


Grejs Saks ima sve. Srećno je udata za Džonatana, zgodnog lekara, posvećena je majka dvanaestogodišnjeg dečaka i uspešna terapeutkinja sa dugogodišnjom praksom, a upravo se sprema i da objavi svoj književni prvenac. Pomalo nadobudnog naslova Trebalo je da znaš, njena knjiga objašnjava ženama gde greše i šta ne smeju sebi da dozvole. Jer ko je pozvaniji od Grejs da daje savete – njen život je jednostavno savršen.
Ili bar tako deluje, sve dok stvari ne krenu užasno naopako. Nasilna smrt u njihovom okruženju pokreće nezadrživi lanac događaja: Džonatan nestaje, ali praznina koju je ostavio za sobom otkriva njegovo pravo lice. Grejsina stvarnost postaje potpuna i javna katastrofa, o kojoj izgleda svi drugi znaju više od nje. Trebalo je da zna šta vreba ispod sjajne površine… 

Ako preživim danas. Ako preživim sutra. Koliko će to potrajati? Kog jutra ću se probuditi i ponovo početi da vodim sopstveni život?

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar