SAMO BUDI OVDE
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
GIJOM MUSO rođen je 1974. godine na Antibima. Iako je po zanimanju profesor ekonomije, od malih nogu bio je opčinjen književnošću i filmom, i počeo je da piše još kao student. Ovaj mladi francuski autor je pre nekoliko godina napravio potpuno neočekivan ali zapažen nastup na svetskoj književnoj sceni, osvojivši publiku i kritiku jednostavnim, ubedljivim stilom. Njegovi romani do sada su prodati u nekoliko miliona primeraka i prevedeni na 42 jezika, a za sve romane otkupljena su i filmska prava. Od kada se pojavio 2007. godine, Musoov roman Zato što te volim nalazi se u samom vrhu lista najprodavanijih knjiga. Pročitaj više

SAMO BUDI OVDE

Oblast:
ISBN:
Format: 145x205 mm
br. str.: 284
povez: broš
Pismo:
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN

Kao osmogodišnjak, Nejtan je, na trenutak mrtav, prošao kroz svetlosni tunel. Skočivši u jezero kako bi spasao jednu devojčicu, utopio se.
Prestanak rada srca, klinička smrt. A zatim, ponovo, život.
Dvadeset godina kasnije, Nejtan je postao jedan od najuspešnijih advokata u Njujorku. Zaboravio je na taj događaj iz detinjstva. Čak se i oženio Melori, devojčicom sa jezera. Melori, koja ga je napustila, ali koja mu nedostaje kao i prvog dana...
Međutim, Nejtan ne zna da oni koji se vrate više nisu isti kao što su bili. Danas, kada je uspešan i slavan, otkriće zbog čega se vratio. Da li je on i dalje čovek kao i svi drugi?
Nezaboravna priča o ljubavi… Napeto putovanje u nepoznate sfere koje se iščekuje sa knedlom u grlu.  

Maki
Knjiga je zaista divna, meni najlepsa posle Zato sto te volim, gledala sam film, nije los, ali ipak one prizore koje Gijom opisuje niko ne moze da prenese na ekran.
Anja
Afterwards se zove film, ali mi se po traileru cini da nije toliko dobar kao knjiga. Knjiga je fantasticna! Cita se u jednom dahu. Odusevljena sam!!!
Sara Males
kako se zove film uradjen po ovoj knjizi?
Djordjevic Mirjana
Procitala sam je za nekoliko sati...Fenomenalna!!! Ja licno,je ne preporucujem veoma emotivnim osobama,jer i posle kraja knjige ,satima,ne mozete da mislite ni na sta drugo...(to je bar moj slucaj)!
Vidi još. . .
Dodajte svoj komentar