Vulkan Izdavastvo | Knjiga | ŽIVOT BEZ BOLESTI
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
DR DEJVID B. AGAS je profesor medicine i inženjeringa na Univerzitetu Južne Kalifornije i direktor Vestsajd onkološkog centra, kao i Centra za primenjenu molekularnu medicinu. Jedan je od vodećih svetskih onkologa i suosnivač dve pionirske medicinske kompanije, Navigenics i Applied Proteomics. Pored posvećenosti pacijentima i razvoju novih pristupa personalizovanoj zdravstvenoj zaštiti, dr Agas predsedava Globalnim većem za genetiku, organom Svetskog ekonomskog foruma, i redovno govori na Tedmed skupovima, Aspenskom festivalu ideja i na Svetskom ekonomskom forumu. Pročitaj više

ŽIVOT BEZ BOLESTI

Oblast: Popularna nauka
ISBN: 978-86-10-00952-1
Format: 145x205
br. str.: 315
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan

Pročitajte ovu knjigu i promenićete makar jedno od svojih ubeđenja o zdravlju i bolesti.

Istovremeno provokativna i nadahnjujuća, ova knjiga može promeniti sve što ste mislili da znate o zdravlju.

Dr Dejvid B. Agas donosi svoje ideje iz laboratorije i ambulante, pravo u živote svih ljudi – pokazuje nam kako da živimo dugo, zdravo i bez bolesti. Čitanje ove knjige nešto je najbolje što možete učiniti za sebe i svoje najbliže.

Pomoću medicinskih istraživanja i prefinjenog razumevanja složenosti ljudske fiziologije, dr Agas predstavlja praktične metode prevencije bolesti i poboljšavanja zdravlja. Pokušava da i zdravlje i bolest učini veoma ličnim, te naglašava koliko je značajno da svako upozna sebe – svoje navike, svoju porodičnu istoriju, svoje genetske rizike.

Dr Agas uvodi potpuno nov način posmatranja bolesti i zdravlja: ugledajući se na fizičare, on posmatra telo kao složeni sistem i pomaže nam da uvidimo kako sve, od raka do ishrane, predstavlja deo ukupne slike. Rezultat je istovremeno i koristan vodič kako ostati zdrav i fascinantna analiza najnovijih otkrića u oblasti nauke.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar