PRESTO OD ŽADA | Naomi Novik
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
NAOMI NOVIK rođena je 1973. godine u Njujorku. Studirala je englesku književnost na Univerzitetu Braun i diplomirala informatiku na Univerzitetu Kolumbija. Učestvovala je u dizajnu i razvoju raznih kompjuterskih igrica. Pročitaj više

PRESTO OD ŽADA

Oblast:
ISBN:
Format: 145x205 mm
br. str.: 336
povez: broš
Pismo:
Cena: 599,00 DIN
Na sajtu: 479,00 DIN
Ušteda: 120,00 DIN
Drugi deo veličanstvenog serijala autorke Naomi Novik. Avanture neustrašivog kapetana Vila Lorensa i njegovog zmaja povešće čitaoce na uzbudljivo putovanje u daleke zemlje Orijenta.

Kada je Britanija presrela francuski brod i njegov dragoceni tovar – zmajevo jaje – kapetan Vil Lorens sa Rilajenta neočekivano je postao gospodar i zapovednik plemenitog zmaja kome je dao ime Temerer. Kao novi regruti Vazduhoplovnih snaga Britanije, čovek i zmaj uskoro su dokazali svoju hrabrost u odvažnoj borbi protiv Bonapartinih osvajačkih snaga.
Sada je Kina otkrila da je njihov dragoceni dar, namenjen Napoleonu, pao u ruke Britanaca – i besna kineska delegacija obećava da će povratiti izuzetnu zver. Ipak, Lorens odbija da sarađuje. Suočen sa vešanjem zbog svog prkošenja, Lorens nema drugog izbora sem da pođe sa Temererom na Daleki istok, upuštajući se u putovanje prepuno opasnosti, intriga i neznanih užasa iz dubina. Međutim, kada njih dvojica stignu do dvora kineskog cara, čekaju ih još šokantnija otkrića i još mračnije opasnosti.
 
Nina Stojiljkovic
Odusevljena sam! Sve tri knjige su divne i mnogo se brzo citaju.
Dodajte svoj komentar