MLADI SAMURAJ - PUT ZMAJA | Kris Bredford
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
KRIS BREDFORD je savremena multimedijalna ličnost: pisac, kompozitor, muzičar i pevač, ali i prvak u borilačkim veštinama. Sa osam godina upisao je džudo, da bi kasnije savladao i ostale borilačke sportove. Trenutno radi i kao instruktor u jednom borilačkom klubu. Kao muzičar, nastupao je pred kraljicom Elizabetom II, što smatra velikom čašću. Pasionirani je ljubitelj putovanja. Živi sa suprugom u jednom američkom selu i ima dve mačke. Pročitaj više

MLADI SAMURAJ - PUT ZMAJA

Oblast: Tinejdž
ISBN:
Format: 130x200
br. str.: 352
povez: broš
Pismo:
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
OPASNOST VREBA NA SVAKOM ĆOŠKU...

Jun 1613. godine. Japanu preti građanski rat, a Džek se nalazi pred najvećim izazovom dosad. Samuraji biraju stranu i, kako krv počinje da se proliva, Džekova obuka približava se neizvesnom kraju. Njegov opstanak — i opstanak njegovih prijatelja — zavisi od toga da li će Džek uspeti da savlada tajnu mačevalačku tehniku legendarnog samuraja Masamota Takešija.

Međutim, Džek prvo mora da povrati dragocenost svog oca iz ruku opasnog nindže Zmajevog Oka. Može li Džek da pobedi okrutnog neprijatelja, ili će nindža ispuniti misiju i ubiti mladog samuraja?

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar