DA, ŽELIM DA SMRŠAM
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Milan Jovanović rođen je 1970. godine u Nišu, gde se uspešno školovao i trenirao košarku do magistarskih studija. Posle lepe košarkaške karijere, zakoračio je u svet tegova i powerlifting-a, u kojem je pomerio granice i ostavio neizbrisiv trag. Postao je dvostruki prvak sveta i osvojio mnoge medalje i priznanja. Nadimak Strongmen potiče od naziva sporta kojim se kasnije profesonalno bavio, odmeravajući snage sa najjačim ljudima na svetu – mnoge od njih ostavio je iza sebe postigavši sjajne rezultate. Sportska penzija zatekla ga je u Majamiju, i uprkos teškim životnim prilikama, Milan nije odustajao od svog puta, uverivši nas u to da su snaga tela i snaga duha neodvojive. Njegova fizička spremnost odvela ga je do ... Pročitaj više

DA, ŽELIM DA SMRŠAM

Oblast: Domaći autori
ISBN: 978-86-10-03343-4
Format: 145x205
br. str.: 224
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN
Bolje prilike ne postoje, bolje prilike ćemo stvoriti kad odlučimo da loše i nezdrave navike zamenimo dobrim i zdravim.

Od sutra sam na dijeti. Od sutra ne jedem slatkiše. Od sutra ću početi da treniram. Koliko puta ste izgovorili neku od ovih rečenica, a posle samo sedam dana odustali ste od  „najbolje verzije sebe“, jer ste se pomirili s tim da je „novo sutra“ ipak daleko? Posle petanest dana daleko postaje predaleko, a posle mesec dana ponovo se nalazite u začaranom krugu, i to sa nekoliko novih kilograma.
Nakon svetskog uspeha u profesionalnom sportu i višedecenijskog iskustva u fitnesu i radu sa klijentima, Milan Jovanović Strongmen odlučio je da na stranicama ove knjige podeli sa vama svoje znanje i svoja zapažanja, i tako vam pomogne da postignete željene rezultate, ali i da živite kvalitetniji život.
Nemojte više da čekate sledeći ponedeljak, Novu godinu ili pogodan trenutak. Uz ovu knjigu shvatićete gde grešite, razbićete sve mitove o mršavljenju i naučićete da je fizički izgled uvek odraz načina života.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar