Vulkan Izdavastvo | Knjiga | ALIBI
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Knjige LISE LAC nalaze se na listi bestselera Njujork tamjsa. Lisa je dobitnica Aleks nagrade i nominovana je za Edgar nagradu za najbolji roman. Iako je pohađala Kalifornijski univerzitet u Santa Kruzu i Irvinu, Univerzitet u Lidsu u Engleskoj i Državni fakultet u San Francisku, i dalje nije diplomirala. Devedesete godine dvadesetog veka provela je radeći poslove van struke dok je uporedo pisala i prepravljala scenario za komediju Plan B. Nakon što je film snimljen 2000. godine, zaklela se da nikada više neće pisati scenarije. Lisa živi u Hadsonskoj dolini, u državi Njujork. Pročitaj više

ALIBI

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-02037-3
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 288
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

Sakrila je svoju prošlost. Ali njene tajne nisu nestale.

Četrdeset osam sati nakon što je ostavila telo svog muža u dnu stepeništa, Tanja Dubojs je unovčila svoje kartice, promenila boju kose, stvorila novi identitet i pobegla iz grada. A to joj nije prvi put.

Dok beži od zakona, upoznaje Plavu, tajanstvenu ženu koja joj sasvim neočekivano nudi pomoć. Bez mnogo izbora, Tanja prihvata njenu ponudu i tako je stvoren jedan opasan savez, dogovor dve žene koje su dovoljno hrabre, pametne i očajne da se odvaže da prevare sistem. Dok pokušavaju da zametnu trag za sobom, ostaje jedno pitanje... Može li Tanja ikada pobeći od svoje prošlosti?

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar