PRINCEZA SULTANA - OUTLET | Džin Sason
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Glavni sajt  |  Oblasti  |  Drama

DŽIN SASON je američka autorka koja je 12 godina živela u Saudijskoj Arabiji, a zatim je putovala po svetu, posetivši 62 zemlje. Njeni romani objavljeni su u 65 izdanja i prevedeni na više od 30 jezika. Poznata je po humanitarnom radu, a kada ne piše, bavi se pitanjima prava ljudi i životinja. Pročitaj više

PRINCEZA SULTANA - OUTLET

Oblast: Drama
ISBN:
Format: 105x195 mm
br. str.: 287
povez: broš
Pismo:
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan

Svako koga ljudska prava makar malo zanimaju otkriće da je ova knjiga srceparajuća i bolna. To je sjajno napisana, lična priča... Mora da dođe od žene koja je preživela da bi bila verodostojna. Beti Mahmudi, autor bestselera "Ne bez moje kćerke". Zamislite princezu iz Saudijske Arabije i šta vidite? Ženu koja blista od skupocenih dragulja, i živi život u nezamislivom luksuzu. Ali u stvarnosti ona živi u zlatnom kavezu. Lišena je slobode, bez glasa, bez kontrole nad sopstvenim životom, bez druge vrednosti osim da rađa sinove. Skrivena iza vela, ona je zatvorenik, a tamničari su njen otac, njen muž, njeni sinovi. Sultana je član kraljevske porodice Saudijske Arabije, u bliskom srodstvu sa samim kraljem. Ona govori o svom životu - od burnog detinjstva do ugovorenog braka - podiže veo i otkriva istoriju užasnog ugnjetavanja i šokantnih povreda ljudskih prava kao što su iznuđeni brak, polno ropstvo i preka pogubljenja. "Princeza Sultana" je ispovest žene neukrotivog duha i neizmerne smelosti. Time što je progovorila, Sultana rizikuje da na sebe i svoju decu navuče bes saudijskog establišmenta. Iz tog razloga, ispričala je svoju priču ostavši u anonimnosti. 

Valentina Delic
Odlicna knjiga..i naravno jos bolje zato sto su u pitanju stvarni dogadjaji.
krajnjan marinela
sve tri knjige su odlicne.Citala sam ih,a sad bi da ih imam u kuci.
Tosic Zorica
Sva tri dela su savrsena i citaju se u jednom dahu
Kotlas Sarnjai Zita
Ova trilogija se ne pusta iz ruke! Cita se bez daha i bez prestanka! Pitam se kad ce novo izdanje onih knjiga koja su rasprodata!?
Vidi još. . .
Dodajte svoj komentar