Romansa u Budimpešti
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Roža Gaston piše zabavne knjige o ozbiljnim temama. Jedna od tema kojima se bavi jesu žene koje dobijaju ono što hoće u životu. Studirala je evropsku intelektualnu istoriju na Jejlu, a zatim magistrirala na međunarodnim poslovima na Univerzitetu Kolumbija. U međuvremenu je radila kao pevačica i pijanistkinja po celom svetu. Živi s porodicom u Bronksvilu u Njujorku. Pročitaj više

Romansa u Budimpešti

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-02522-4
Format: 145x205
br. str.: 264
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN

Keti Dunai je uspešna poslovna žena i ima život kakav se samo može poželeti. Iako baš i nema mnogo vremena za sebe, zbog problema sa porodičnim imanjem moraće da ostavi glamur i brzi život Menhetna i otputuje u Budimpeštu. Opušteni ritam ovog grada joj prija, a dok uživa u hotelskom bazenu, pažnju će joj privući Jan, zgodni Danac sa kojim će provesti šest čarobnih dana.

Kada se zbog posla hitno vrati u Njujork, Jan želi da daju šansu njihovoj vezi, siguran da će njihova ljubavna priča preživeti i van privatnosti hotelske sobe u Budimpešti. Ali ne razdvaja ih samo okean: rastrzana između karijere i ljubavi, Kati mora da ostavi za sobom prošlost kako bi otvorila srce čoveku koji je podsetio na to šta je prava sreća.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar