GOVOR TELA | Džoan Libman Smit
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
DŽOAN LIBMAN SMIT je sociolog medicine i nagrađivana autorka medicinskih radova, specijalizovanih za teme unapređivanja zdravlja i sprečavanja bolesti. Pročitaj više

GOVOR TELA

Oblast: Popularna nauka
ISBN:
Format: 145x205 mm
br. str.: 326
povez: broš
Pismo:
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan

Svi ponekad primetimo da nešto nije u redu s našim telom. Međutim, kako da znamo da li su u pitanju bezazlene tegobe ili znakovi zbog kojih treba da posetimo lekara? Ova sveobuhvatna i fascinantna knjiga bavi se svim fizičkim poteškoćama – od glave do stopala – kako bi nam pomogla da razumemo često tajanstvene signale koje nam telo šalje.

Od istanjene kose do umornih očiju, telo nam pruža bezbroj znakova koji ukazuju na njegovo zdravlje. Da bi se ovi problemi rešili, najčešće je potrebno samo otići do apoteke. Međutim, ponekad je potrebna i lekarska pažnja. Zbog toga ovaj priručnik daje odgovore na brojna pitanja koja možda niste želeli da postavite svom lekaru.

Rezultat obimnog istraživanja i proučavanja najsavremenije medicinske literature, Govor tela donosi i brojne zanimljive činjenice o tome kako naše telo funkcioniše.

Ukoliko imate zdravstvenih problema ili jednostavno želite da saznate nešto više, ova knjiga će vam pružiti sve potrebne informacije kako biste se bliže upoznali sa neverovatnim mehanizmom koji vas pokreće.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar