KRALJICA JUGA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Glavni sajt  |  Oblasti  |  Drama

ARTURO PERES-REVERTE rođen je 1951. u Španiji. Jedan je od najpoznatijih španskih pisaca i novinara. Radio je kao ratni dopisnik od 1973. do 1994. Njegov prvi roman, El Husar, o Napoleonovim ratovima, objavljen je 1986. Član je Kraljevske Španske akademije. Napustio je karijeru novinara i bavi se pisanjem. Pročitaj više

KRALJICA JUGA

Oblast: Drama
ISBN:
Format: 145x205 mm
br. str.: 432
povez: broš
Pismo:
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan

Nakon što je bila prinuđena da napusti Meksiko, Tereza Mendosa beži u španiju, gde će upoznati Santjaga Fisteru, čoveka koji krijumčari hašiš preko Gibraltara. Međutim, Santjagov partner je uhapšen, a Tereza mora da zauzme njegovo mesto. Zakoračiće u mračni svet podzemlja, koji će uskoro zavladati. Iza veštog paravana koji čine njena preduzeća, kriju se višemilionski poslovi narko-mafije s početka devedesetih godina dvadesetog veka. Zahvaljujući već razrađenoj mreži prebacivanja droge preko Sredozemlja, i svojim vezama, Tereza je postala moćna žena, svojevrsna legenda, a njen uspon u svetu narko-mafije za sve predstavlja veliko iznenađenje. Novinari su je pozvali Kraljica juga, a policija ne može da dokaže njenu umešanost u bilo kakve ilegalne poslove. Knjiga koja spaja kontinente i različite dekade, intezivno dočaravajući senzualnost, okrutnost, prevaru i korupciju, jedno je do Revertovih najboljih ostvarenja do sada.

Bojana Mirković
Divna i omiljena! Inače moja prva knjiga od vulkana 👌🏻 još ne mogu da zaboravim tu sreću kad sam je ugledala na polici u knjižari.
Milena Pavlovic
Prvo sam pocela da gledam seriju inspirisanu ovim delom i dopala mi se, a onda sam odlucila i da kupim knjigu i nisam se pokajala :)
Radovic Milana
Dosta vremena nisam procitala bolju knjigu!!! Zaista je definitivno n.1 u mojoj biblioteci! Ja bih je svakom preporucila da procita,nije tipicno zenska knjiga iako je zena glavni junak ove knjige! Prava kraljica Juga
Savatić Nevena
Fantastična knjiga!!! Ne pamtim da sam skoro pročitala tako sjajnu knjigu. Toplo preporučujem svima. I svakako da se čita u jednom dahu. Mozda je radnja, malo netipična za ženski lik, ali je tako dobro napisana, da vas ne ostavlja ravnodušnim . . :))
Vidi još. . .
Dodajte svoj komentar