Vulkan Izdavastvo | Knjiga | DIJETA SMARTFOOD
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
ELIJANA LIOTA je novinar, autor i naučni komunikator, autorka bloga Il bene che mi voglio (Želim sebi dobro) u Corriere della Sera, najprestižnijim dnevnim novinama u Italiji. Pre toga je sedam godina bila direktorka mesečnika, sajta i edicije knjiga OK Salute. Njen bestseler, Dijeta Smartfood, bila je 2016. jedna od 50 najprodavanijih knjiga u Italiji, a prevedena je u 20 zemalja. Praktični dodatak ove knjige, Le ricette Smartfood (Recepti Smartfood), objavljen je u Italiji. Pročitaj više

DIJETA SMARTFOOD

Oblast: Priručnici i vodiči
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 288
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN
Pred vama je knjiga koja najzad razjašnjava vrlo važno pitanje: koliko treba da jedemo i šta treba da jedemo da bismo živeli bolje i duže. Dijeta Smartfood zasnovana je na naučnoj osnovi, nastala je kao plod saradnje sa stručnjacima sa Evropskog instituta za onkologiju iz Milana. Vrlo jednostavna za primenu, ova dijeta predlaže metodu u dve faze pomoću koje bez mnogo odricanja možemo da promenimo navike u ishrani, a sve sa ciljem da se obračunamo sa viškom kilograma, ali i da radimo na prevenciji raka, kardiovaskularnih, metaboličkih i neurodegenerativnih bolesti.

Već znamo da se neke namirnice ponašaju kao lekovi, jer mogu da leče i štite organizam. Dijeta Smartfood govori upravo o tim supernamirnicama, koje ne smemo da izostavimo iz našeg jelovnika. One sarađuju sa našom DNK i usporavaju starenje, a istovremeno su lako dostupne. Elijana Liota objašnjava kako da ih uvrstimo u našu svakodnevnu ishranu i u nekoliko koraka unosi promene u naš stil života. Svaki savet zasniva se na naučnoj preciznosti i iza njega stoje višegodišnja istraživanja u kojima je učestvovala i koautorka knjige, nutricionistkinja Lučila Tita, kao i neverovatna otkrića discipline u nastajanju, nutrigenomike, čiji je pionir takođe jedan od koautora, stručnjak iz oblasti molekularne onkologije, Pjer Đuzepe Peliči.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar