EROTSKA INTELIGENCIJA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Psihoterapeutkinja i autorka bestselera sa liste Njujork tajmsa, Ester Perel je poznata kao jedan od najuvaženijih i najoriginalnijih glasova današnjice kada je reč o savremenim ljubavnim odnosima. Tečno govori devet jezika. Drži terapeutske radionice u Njujorku i radi kao organizacioni konsultant za oko 500 kompanija širom sveta. Njeni proslavljeni TED govori imaju više od 30 miliona pregleda, a njen međunarodni bestseler Erotska inteligencija: Oslobodite svoju strast postao je globalni fenomen preveden na 30 jezika. Više o au­torki možete saznati na EstherPerel.com ili @EstherPerelOfficial na Instagramu. Pročitaj više

EROTSKA INTELIGENCIJA

Oblast: Popularna psihologija
ISBN: 978-86-10-03145-4
Format: 145x205
br. str.: 272
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 999,00 DIN
Na sajtu: 799,00 DIN
Ušteda: 200,00 DIN

Da li je strast napustila vašu spavaću sobu? 

Jedan od najcenjenijih svetskih stručnjaka u oblasti erotske inteligencije, Ester Perel otvoreno govori o sputavajućem uticaju porodičnog života na erotsku vitalnost, o tome kako su ljubav i požuda povezane, ali ponekad i suprotstavljene. Nije retkost da parovi u višegodišnjim vezama počnu da primećuju nedostatak onog romantičnog žara za koji su bili sigurni da će trajati čitavog života. Međutim, autorka ovde otrkiva potpuno nov, provokativan svet intimnosti i seksa, i pokazuje na primerima iz stvarnog života koliko uzbudljiv, razigran, pa čak i poetičan seks može biti i u dugim vezama.

Mudra, duhovita a opet jednostavna, ova kontroverzna knjiga preoblikovaće vaš pogled na život i ljubav. Uz nju ćete preispitati stavove i predrasude koje imate o seksualnosti, i saznati odgovore kako da prevaziđete sve ono što vas sputava. Dozvolite čaroliji da ponovo ispuni vašu spavaću sobu!

„Erotska inteligencija je prva knjiga koja otvoreno govori o izuzetno važnom problemu savremenog društva.“  
The Evening Standard

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar