Vulkan Izdavastvo | Knjiga | 1 000 000 EVRA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
ILJA STOGOFF rođen je 1970. u Sankt Peterburgu. Jedan je od najčitanijih i najcenjenijih ruskih pisaca. Od svog imena napravio je brend – po uzoru na najveće ruske brendove koji se prodaju u svetu (Smirnoff i Davidoff) originalno Stogov izmenio je u Stogoff. Po obrazovanju magistar bogoslovije, ima veoma zanimljivu biografiju iako se u poslednjih nekoliko godina bavi novinarstvom. Radio je kao trgovac, televizijski voditelj, učitelj, čistač u bioskopu, urednik erotskog časopisa, telohranitelj, prevodilac, muzički kritičar i barmen. Pročitaj više

1 000 000 EVRA

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-7804-323-9
Format: 190 mm x 210 mm
br. str.: 168
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
    Iznenađujuće, zbunjujuće, uzbudljivo! Navodeći čitaoca na smeh neponovljivim stogoffskim stilom roman „1.000.000 evra“ se bavi istragom ubistva profesora koji je tragao za blagom Templara, navodno skrivenim negde u mračnim i tajnim dubinama Sankt Peterburga. Kritičari ovaj žanr nazivaju pop-krimićem, svojevrsan novi žanr. Uspešno kombinujući sekvence iz savremenog života s triler zapletom Stogoff duhovito vodi čitaoca do razrešenja misterije.

Među rusofilima se već neko vreme uz paradigumu ruskog klasika pominju imena koja nisu ni Dostojevski ni Tolstoj ni Gogolj. Danas se određenje klasik često upotrebljava kada se govori o modernim piscima koji u najboljem smislu predstavljaju savremene trendove u ruskoj književnosti poput Viktora Peljevina i Ilje Stogoffa.
 
Dok je naša čitalačka publika već imala priliku da se dobro upozna sa delima Viktora Peljevina, koji je  postao vrlo popularan pisac u Srbiji, Stogoffa, nismo imali prilike da čitamo jer je do sada objavljen samo jedan njegov roman na srpskom -  „mASIAfucker“, u okviru edicije „Sto slovenskih romana“ (Arhipelag). U Rusiji ovaj pisac nastavlja put popularnosti Peljevina, a u Hrvatskoj Stogoff je već postao kultni pisac nove generacije.
 
Dragica Vukomanovic
Ulozila bih u svoje strucno medicinsko usavrsavanje i istrazivanje novih lekova i tehnika da pomognem velikom broju bolesne i hendikepirane dece ! Da nas svet bude lepsi i srecniji sa svakim zdravim decjim osmehom!
Davor Jovanović
Strpao bih sav novac u torbu i ostavio nasred ulice.Ko je pronađe znači da mu je bilo suđeno da ima taj novac.
Dodajte svoj komentar