POLAZNICA | Trudi Kanavan
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
TRUDI KANAVAN rođena je 1969. u Melburnu i jedna je od najpoznatijih australijskih autorki. Još kao dete pokazivala je talenat za umetnost, da bi kasnije diplomirala umetnost i dekoraciju na fakultetu u Melburnu. Počela je da radi kao slobodni grafički dizajner 1995. i iste godine počinje da piše za časopis naučne fantastike. Godine 1999. dobila je prvu nagradu na konkursu kratkih priča. Njeni romani prevedeni su na desetine jezika. Pročitaj više

POLAZNICA

Oblast: Epska fantastika
ISBN:
Format: 145x205 mm
br. str.: 448
povez: broš
Pismo:
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Imardin je grad mračnih intriga i smrtonosne politike, gde oni koji drže magiju, drže moć. U ovaj čvrsto utvrđeni poredak upala je mlada uličarka sa neverovatnim magijskim darom. Kada je Čarobnjačka gilda usvojila, njen život se zauvek promenio – međutim, da li nabolje ili nagore?

Sonea je znala da će se suočiti sa teškoćama u toku obuke na Čarobnjačkoj gildi, ali nije predvidela nivo neprijateljstva sa kojim će je dočekati kolege polaznici. Sinovi i kćeri najmoćnijih porodica u kraljevstvu, njeni drugovi iz odeljenja, rešeni su da ona ne uspe – po svaku cenu. Ali prihvativši zaštitu visokog gospodara Gilde, Sonea je možda prihvatila i strašniju sudbinu. Zato što visoki gospodar Akarin krije tajne daleko mračnije od svoje čarobnjačke odore.

Polaznica je drugi tom fascinantne nove trilogije koja pulsira magijom, avanturom i maštovitom vizijom jednog od najjačih novih glasova fantastične književnosti.
KOMENTARI IZDAVAČA
Za sada nemamo u planu obnovu, ali javljamo čim se nešto promeni :)
[Alnari]
Mitic Dragana
Imam samo poslednji deo trilogije,zanima me hoce li biti jos neko izdanje? Nigde ne mogu da pronadjem prva dva...Ni Polaznicu ni Carobnjacku Gildu...
Dodajte svoj komentar