NOKAUTIRANI MUŠKARAC | Den Abrams
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
DEN ABRAMS rođen je 1966. na Menhetnu. Čuveni je američki televizijski voditelj, analitičar prava, preduzetnik na internetu i autor knjige Nokautirani muškarac, koju je Vašington post ubrzo po objavljivanju proglasio za bestseler. Abrams je završio studije političkih nauka na Univerzitetu Djuk, a doktorirao na Pravnom fakultetu Univerziteta Kolumbija. Piše za poznate časopise i voditelj je i autor mnogih popularnih emisija. U javnosti je poznat i po svojim vezama sa glumicama i manekenkama. Oženjen je i otac jednog deteta. Pročitaj više

NOKAUTIRANI MUŠKARAC

Oblast: Popularna psihologija
ISBN: 978-86-7804-730-5
Format: 130x180mm
br. str.: 184
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Dame i gospodo porotnici, svi ste već upoznati sa dosadnim klišeima: žene su loši vozači i ne snalaze se s novcem; dezorijentisane su u prostoru i ne umeju da igraju video-igrice.

Advokat Den Abrams se ovom knjigom upetljao u najteži slučaj u svojoj karijeri. Oslanjajući se na svoje advokatsko iskustvo i na dosadašnja istraživanja, Abrams korak po korak objašnjava zašto su žene bolje od muškaraca doslovno u svim oblastima: od baratanja novcem, do upravljanja avionom, čak su i dužeg životnog veka. Puna zabavnih informacija i podataka, ova knjiga možda neće staviti tačku na večiti derbi muškaraca i žena, ali će sigurno zbog nje ta utakmica biti uzbudljivija.
 
„Uvek sam volela Dena Abramsa. A sada, kada je tako šarmantno
priznao ono što smo ionako znale, volim ga još više!“ Liz Smit
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar