Vulkan Izdavastvo | Knjiga | PRINČEVA NEVESTA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
DŽIN PLEJDI je pseudonim engleske autorke Elenor Hibert, jednog od najplodnijih autora istorijskog romana XX veka, poznate i pod pseudonimima Viktorija Holt, Filipa Kar, Elenor Berford, Ketlin Kelou, Elalajs Tejt, Ana Persival i Elbur Ford. Umrla je 1993. godine, za života objavivši 183 romana, koji su prodati u više od sto miliona primeraka. Pročitaj više

PRINČEVA NEVESTA

Oblast: Istorijska romansa
ISBN: 978-86-10-00269-0
Format: 145x205
br. str.: 272
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Slomljenog srca, četrnaestogodišnja Katarina Mediči stiže u Marselj da se uda za princa Anrija Orleanskog, drugog sina kralja Francuske. Sa obećanim mirazom dostojnim kralja, Katarina ostavlja pravu ljubav u Italiji, primorana da trguje svojom budućnošću zarad uloga u francuskoj kruni.

Usred raskošnih svečanosti i banketa najnemoralnijeg dvora u Evropi šesnaestog veka, silom nevesta postaje strasna, ali neželjena supruga. Ponižavana i nevoljena, Katarina špijunira Anrija i njegovu ljubavnicu, čuvenu Dijanu de Poatje. Progonjena onim što vidi, Katarina postaje opasno zaokupljena nemilosrdnom ambicijom, koja je vodi ka tome da postane najprezrenija žena u Francuskoj – snom da će jednog dana francusku krunu nositi naslednik dinastije Mediči.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar