KĆERKA TOSKANE | Marina Fiorato
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
MARINA FIORATO poreklom je iz Venecije. Diplomirala je na Oksfordu i Univerzitetu u Veneciji, gde se specijalizovala na proučavanju Šekspirovih drama kao istorijskih izvora. Živi u svernom Londonu sa mužem, sinom i kćerkom. Pročitaj više

KĆERKA TOSKANE

Oblast: Istorijski romani
ISBN:
Format: 145x205
br. str.: 320
povez: broš
Pismo:
Cena: 699,00 DIN
Na sajtu: 559,00 DIN
Ušteda: 140,00 DIN
U Italiji osamnaest veka, rastrzanoj intrigama i sukobima, vrhunac društvene sezone predstavlja kontroverzna konjička trka Palio koja se održava u srcu Toskane.

Dok se stvari zahuktavaju u Sijeni, gradu neuporedive lepote, vedri duh događaja i svečanosti pomračava smrtonosno rivalstvo koje kulminira između gradskih distrikata. Svaki distrikt, simbolično predstavljen različitim životinjama, bira jahača koji će se boriti za pobednički trofej. Dok takmičenje pretvara distrikte u zavađena plemena, a građane u beskompromisne zveri, jedna mlada žena zaljubljuje se u jahača iz protivničkog distrikta – autsajdera koji preti da poremeti klimavu ravnotežu između moćnika koji vladaju zemljom. Da li će njihova ljubav uspeti da nadjača mržnju i borbu za prevlast ili će ih primorati da se suoče sa užasnim posledicama izdaje sopstvenog tabora?
Milena Radenkovic
Odusevljena sam knjigom :)
Olivera Novović
Uzbudljiva, surova, nadrealna bajka. Cita se u jednom dahu, idealna za odmor, za sve koji tragaju za pricama koje ce ih dotaci.
Branka Blizanac
U prvom smislu reci odmor! Cist predah i uzbudljiva prica o jos jednoj hrabroj heroini i ljubavi koja ce uvek biti prisutna!
Dunja Zekovic
Najbolja knjiga koju sam dobila za rodjendan i pročitala za 24h....
Dodajte svoj komentar