PANDORINA KUTIJA | Hana Ričel
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Glavni sajt  |  Oblasti  |  Drama

HANA RIČEL rođena je u Engleskoj, a trenutno živi u Australiji sa mužem i dvoje dece, i mačkom Lenijem. Nakon što je diplomirala, radila je u izdavaštvu i filmskoj industriji. Pandorina kutija je njen prvi roman, preveden na 14 jezika.  Pročitaj više

PANDORINA KUTIJA

Oblast: Drama
ISBN: 978-86-10-00099-3
Format: 145x205
br. str.: 326
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Dve sestre. Krivica, neuhvatljiva poput vetra. Tri krhke žene, koje samo snaga praštanja može ponovo spojiti.

Talasi uzburkanog mora zapljuskuju obale Dorseta. Visoko na nepristupačnoj litici, stoji kuća čiji zidovi blistaju na svetlosti sunca. Mesto koje je Dora Tajd nekada zvala domom. Kao da kroz velike prozore još može da čuje zvonki smeh svoje sestre Kesi i zvukove srećne porodice.

Sada je priroda preuzela glavnu reč i stare zidine vile Tajdovih obrasle su bršljanom, u klupko tišine i tajni. Dora je pobegla, slomljena pod težinom krivice, koja se uvukla u najtanje niti njenog bića. Krivice koja joj ne dopušta da zaboravi onaj dugi, topli letnji dan pre toliko godina, kada su se ona i njena sestra igrale i tražile školjke skrivene među stenama. I onaj kratki, fatalni trenutak neopreznosti koji će uništiti čitavu porodicu. Ni posle toliko vremena, pesak i vetar nisu odagnali bol. Međutim, Dora nosi u sebi dah novog života i više ne može da beži – mora da pronađe izgubljene delove svog života i suoči se sa njima jednom za svagda. 
Tara Tr
Odavno nisam pročitala lepšu i dirljiviju knjigu. Pročitala sam je u nekoliko sati i konstantno su se u meni smenjivali osećaji besa, tuge i, konačno, zadovoljstva. Baš ume da uvuče čitaoca i održi pažnju ♥ Sve preporuke.
Dodajte svoj komentar