Vulkan Izdavastvo | Knjiga | MILO ZA DRAGO
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
DARSI BEL rođena je 1981. godine i odrasla je na mlekarskoj farmi u zapadnoj Ajovi. Radi kao vaspitačica u predškolskoj ustanovi u Čikagu. Ovo je njen prvi roman. Pročitaj više

MILO ZA DRAGO

Oblast: Trileri
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 978-86-10-02029-8
br. str.: 288
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Misterije se razotkrivaju, ali tajne ostaju. Sve do poslednje.

Stefani i Emili su izuzetno bliske, čak se i njihovi sinovi Niki i Majls druže. Stefani, posvećena majka i poznata blogerka, rado pomaže drugima i zato bez razmišljanja pristaje na naizgled običnu molbu da pričuva Emilinog sina Nikija. Ali Emili se ne vraća. Ne javlja se na telefon i ne odgovara na poruke. Stefani zna da nešto nije u redu, jer Emili nikada ne bi ostavila svog sina. I nikad ne bi na nju zaboravila. Obraća se za pomoć čitaocima svog bloga i nudi podršku Emilinom mužu Šonu. Njena krhka iluzija o idili u predgrađu se ruši, i u Šonu pronalazi iznenadnu šansu da vodi sasvim drugačiji život. 

A onda dolazi poziv kog se pribojavala: Emili je mrtva. Zagonetka je rešena. Ili nije? Uskoro će Stefani shvatiti da sve – pa i ljubav i iskrena potreba da pomogne – ima i svoju drugu stranu. U sudaru lica i naličja jednog prijateljstva, naučiće da ne može da veruje drugima, ali ni sebi samoj.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar