LAROUSSE - MALA RIZNICA BAKINIH SAVETA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

LAROUSSE - MALA RIZNICA BAKINIH SAVETA

Oblast: Priručnici i vodiči
ISBN: 978-86-10-00929-3
Format: 195x235
br. str.: 352
povez: tvrd
Pismo: latinica
Cena: 3.990,00 DIN
Na sajtu: 3.192,00 DIN
Ušteda: 798,00 DIN

Ova fantastična zbirka sadrži preko 800 sjajnih saveta za lečenje, ulepšavanje, čišćenje kuće, održavanje bašte i kuvanje... A sve to sasvim prirodno i provereno delotvorno!

Bezbroj veštačkih preparata nudi nam čudotvorna rešenja za sve naše probleme – međutim, njihovi sastojci su nam često nepoznati, rezultati daleko od obećanih, a neretko bivamo izloženi štetnim dejstvima hemikalija za koje nismo ni pretpostavljali da se nalaze unutra.

Dok smo brigu o našem zdravlju i domaćinstvu poveravali prirodi, sve je nekako bilo manje komplikovano. Naše bake bile su pravi majstori u rešavanju sitnih dnevnih problema, a sve su oduvek činile pomoću jednostavnih, prirodnih proizvoda, koji su uz to i vrlo pristupačni. Njihova mudrost i višedecenijsko iskustvo pretočeni su u ovaj raskošno ilustrovani priručnik, koji će vam pomoći da se vratite pravim vrednostima i provereno delotvornim rešenjima.
Više od 800 jednostavnih, mudrih saveta koji će vam pomoći da na najlakši način ostvarite najbolje rezultate i rešite mnoge od najčešćih problema u našoj svakodnevici

Vratimo se prirodi i izvornim vrednostima!

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar