ČUDESNI ŽIVOT LILI AFRODITE - OUTLET | Beatris Kolin
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Glavni sajt  |  Oblasti  |  Drama

BEATRIS KOLIN rođena je u Londonu, a živi u Glazgovu, u Škotskoj. Pored toga što se bavi umetnošću i novinarstvom, piše romane za decu, kratke priče i radio-drame. Pročitaj više

ČUDESNI ŽIVOT LILI AFRODITE - OUTLET

Oblast: Drama
ISBN:
Format: 105x198mm
br. str.: 312
povez: broš
Pismo:
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Vodeći nas kroz zlatnu eru kabarea i magični uspon bioskopa, život pun straha u Prvom svetskom ratu i kroz kratki povratak nade pre početka Drugog, Beatris Kolin svojim briljantnim pripovedačkim darom plete priču o čudesnoj sudbini jednog malog siročeta koje će se izvući iz bede i postati najveća zvezda nemih filmova.
Od deteta bez igde ikoga do mlade neveste vojnika koji prve bračne noći odlazi na ratište, preko devojke iz vodvilja, modela, daktilografkinje, Lili Afrodita na kraju postaje slavna glumica crno-belih filmova i pronalazi ljubav koja će, kako bi opstala, preći decenije i kontinente.

Zavodljiv, očaravajuć, slikovit, inteligentan i ambiciozan, tužan, divan i pre svega nezaboravan, roman Čudesni život Lili Afrodite donosi povest o nadi usred sivila, prijateljstvu, snazi u vremenu nemoći, bleštavilu i bedi, drami i ljubavi, i neprekidnoj, univerzalnoj ljudskoj potrazi za identitetom.
Tanja Jovanović
Odlična knjiga sa dosta zapleta. Vodi Vas kroz odrastanje jednog siročeta sa nepredvidivim dogajajima i pokazuje da ipak nije sve tako crno.Sve preporuke iako na prvu loptu ne izgleda kao interesantno štivo.
Dodajte svoj komentar