Vulkan Izdavastvo | Knjiga | OSTALA JE UVEK ISTA
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Trejsi Garvis Grejvs napisala je nekoliko bestselera Njujork tajmsa i Volstrit žurnala, i trenutno vredno radi na svojoj novoj knjizi. Njen debitantski roman Na pustom ostrvu zadržao se devet nedelja na listi bestselera Njujork tajmsa. Preveden je na trideset jedan jezik, a u toku su pregovori za snimanje filma sa MGM i Temple Hill Productions. Pročitaj više

OSTALA JE UVEK ISTA

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-03138-6
Format: 145x205
br. str.: 256
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
Beznadežno romantična priča o bezuslovnoj ljubavi.

NEZABORAVNA HEROINA.
LJUBAV KOJA SLEDI SAMO SVOJA PRAVILA.
Anika ne voli mnogo da se druži. Uvek se plaši da će reći ili uraditi nešto pogrešno, i zapravo ne ume da ’čita’ ljude: za nju, biti u društvu isto je što i naći se u stranoj zemlji čiji jezik ne govori. Više joj se dopada tiha samoća knjiga, koje mogu da je odvedu u neki potpuno drugačiji svet. Ili šah, koji se sa svojim pravilima i disciplinom, jasnom podelom na crno i belo, savršeno poklapa sa njenom vizijom života. I upravo na partiji šaha upoznaje Džonatana. Oduševljen veštinom protivnice koja je uspela da ga pobedi i njenom lepotom, on u Aniki vidi nežno i iskreno stvorenje, jedinu ženu sa kojom može da bude ono što jeste.
Nakon što ih sudbina razdvoji, svako će krenuti svojim putem, sve do slučajnog susreta deset godina kasnije. Osećanja su i dalje tu, jasna i opipljiva, poput figura ostavljenih na tabli, koje samo čekaju da igra ponovo počne.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar