ZLATNA ŠANSA - OUTLET | Džejn En Krenc
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Džejn En Krenc Pročitaj više

ZLATNA ŠANSA - OUTLET

Oblast: Ljubavni romani
ISBN:
Format: 105x195 mm
br. str.: 287
povez: broš
Pismo:
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan

Zanosna, tvrdoglava i nezavisna, Filadelfija Foks je izgubila svoju najbolju drugaricu zbog neverovatno bogate i moćne porodice Lajtfut. Kada nasledi jedan deo akcija porodične firme Kastlton & Lajtfut, najmoćnijeg klana u državi Vašington – na vrata će joj zakucati Nik, bludni sin porodice Lajtfut, proračunat, svojevoljan i zgodan. Neočekivana iskra između njih razbuktava se u neutoljivu strast i Fila – nepopravljivo nesrećna u ljubavi – otkriva do tada joj nepoznata čulna zadovoljstva. Međutim, Nikove sive oči kriju uznemirujuću tajnu...i Fila mora da donese životnu odluku. Verovanje Niku bi moglo poprilično da je košta – ali predavanje njegovom snažnom, senzualnom zavođenju je zlatna šansa koju možda više nikada neće dobiti. 

KOMENTARI IZDAVAČA
Nemamo u planu obnovu.
[Alnari]
Vojnović Biljana
Zanima me da li će biti još izdanja ove knjige... Pretražila sam veliki broj knjižara i nigde je nisam uspela naći...
Jelena Savicevic
Nisam uspela ovu knjigicu da nabavim...a ne da mi je krivo. Njene knjige su mi baš super. Što bi rekli, za odmaranje mozga.
Mitic Dragana
Kupila sam sve naslove Amande Kvik ali mi je ovaj naslov 2 puta izmakao...Volela bih da imam i ovaj naslov.Hoce li biti biti jos neko izdanje?
Dodajte svoj komentar