Kristijan
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Glavni sajt  |  Oblasti  |  Drama

Časopis Kosmopolitanoptužio je Marijusa Gabrijela da „vas primorava da čitate dok vam večera zagoreva“. Autorski zanat kalio je kao student Univerziteta u Njukaslu, gde je pod pseudonimom napisao trideset tri vrele romanse da bi finansirao postdiplomske studije. Gabrijel je autor nekoliko bestseler istorijskih romana. Rođen je u Južnoj Africi, ali živeo je i radio u mnogim zemljama. Sada svoje vreme provodi između Londona i Kaira. Ima troje odrasle dece. Pročitaj više

Kristijan

Oblast: Drama
ISBN: 978-86-10-02531-6
Format: 145x205
br. str.: 280
povez: mek
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN

Godine 1944. tek udata Koper Rajli stiže u oslobođeni Pariz, ali dok grad slavi, ona je zatočena u nesrećnom braku. Sama u Parizu, pronaći će neočekivanog prijatelja – nepoznatog sredovečnog dizajnera iz propale modne kuće – čija prijatna ličnost i nezainteresovanost za slavu i priznanja prkose briljantnosti njegovog dizajna. Njegovo ime je Kristijan Dior.

Svesna Diorove genijalnosti, Koper ga ubeđuje da započne sopstvenu karijeru, spremna da ga izvuče iz nesigurnosti u stremljenju ka zvezdama. Sa samo jednim foto-aparatom i pisaćom mašinom, rešena je da prati svoje srce i zakorači u uzbudljivi i šarenoliki svet modnog novinarstva.

Okružena glamurom visoke mode, Koper će se naći rastrzana između prave sebe i onoga što zaista želi da bude. Može li da stvori novi život ispunjen ljubavlju?

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar