ISTANBULSKA ZAGONETKA | Lorens O'Brajan
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
Lorens O'Brajan Pročitaj više

ISTANBULSKA ZAGONETKA

Oblast: Avantura
ISBN:
Format: 145x205mm
br. str.: 312
povez: broš
Pismo:
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Kada sazna da je njegov najbolji prijatelj i poslovni partner Alek surovo ubijen – njegovo obezglavljeno telo pronađeno je u podrumu ispod istorijskog muzeja Aja Sofije u Istanbulu, naučnik Šon Rajan odmah kreće u Tursku kako bi otkrio uzrok Alekove užasne smrti.

Kada se pojavi da identifikuje telo prijatelja, Šon uzima koverat sa Alekovim fotografijama, ne sluteći da će ga to dovesti u smrtnu opasnost. Samo nekoliko sati nakon dolaska u Istanbul i sam Šon mora da beži, progonjen naoružanim i nemilosrdnim neprijateljima. Uz pomoć Izabel Šarp, britanske diplomatske predstavnice u Turskoj, Šon pokušava da razotkrije misteriju mozaika koji se nalazi na fotografijama. Shvativši da je Alek slučajno nabasao na zaveru koja preti da poprimi internacionalne razmere, Izabel i Šon moraju da uhvate neprijatelja – pre nego što se on dočepa njih.

Dok teroristi prete da oslobode smrtonosni virus, njih dvoje očajnički nastoje da umaknu neprekidnom progonu i odgonetnu zagonetku pre nego što bude prekasno za sve...
Boris Kabić
Vrlo zanimljiva i dobra knjiga. Čita se u dahu. Prepuna istorijskih informacija (istinitih ili fiktivnih) prožetih dinamikom akcije. Pročitajte, nećete zažaliti.
Dodajte svoj komentar