PUT KOJIM SE REĐE IDE
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
MORGAN SKOT PEK (1936–2005) bio je psiholog i autor bestselera, najpoznatiji po svojoj prvoj knjizi Put kojim se ređe ide iz 1978. godine. Pek je rođen u Njujorku i odgajan je kao protestant. Sa 13 godina roditelji su ga poslali u prestižnu školu u Nju Hempširu. Pek je u svojim knjigama kombinovao znanja i iskustva koje je stekao u praksi sa religijskim stavovima ljudi koje je upoznao. Pek je bio oženjen Lili Ho i imali su troje dece. Razveli su se 2004, a Pek se potom ponovo oženio. Umro je 2005. u svom domu u Konektikatu od Parkinsonove bolesti. Pročitaj više

PUT KOJIM SE REĐE IDE

Oblast: Popularna psihologija
ISBN:
Format: 145x205 mm
br. str.: 298
povez: broš
Pismo:
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
    Verovatno se ni za jednu knjigu iz ove generacije ne može reći da je tako snažno uticala na naš intelektualni i duhovni život kao što je to "Put kojim se ređe ide". U Sjedinjenim državama i Kanadi prodata je u više od 7 miliona primeraka, prevedena je na više od 23 jezika, a više od jedne decenije prisutna je na bestseler listi "Njujork tajmsa", čime je ušla u svojevrsnu istoriju izdavaštva. Pisana jezikom koji ne poznaje vremenske granice u razumevanju, ova knjiga omogućava nam da istražimo prirodu ljubavnih odnosa, vodeći nas ka novoj životnoj ispunjenosti i spokojstvu. Pomaže nam da uočimo i razlikujemo zavisnost od ljubavi, postanemo osećajniji roditelj, i konačno, otkrijemo sopstveni identitet.

Putovanje duhovnog rasta predstavlja veoma dug i složen proces koji traje čitavog života. Ideje iznete u ovoj knjizi većim delom proističu iz svakodnevnog kliničkog rada sa pacijentima koji su se trudili da izbegnu ili dostignu više nivoe zrelosti. Život je težak, dugotrajan put duhovnog sazrevanja, kaže Pek u čuvenoj uvodnoj rečenici svoje knjige. Namera mu nije da uplaši svoje čitatelje već da ih vrlo nežno vodi kroz težak i bolan proces promene prema višem stepenu samorazumevanja, kombinujući snažnu psihološku pronicljivost i duboku duhovnost.
Tijana Miskovic
Inspirativna knjiga. Moja preporuka :)
Avram Juliana
Knjiga moze da promeni citav tvoj stav prema svetu :)
Stjepan greguric
Izuzetno dobra knjiga. Autor za objasnjavanje koristi svima razumljive reci, a same teme u knjizi su one sa kojima se susrecemo u svakodnevnom zivotu-ali bukvalno. Kroz citanje pre ili kasnije...dolazite do toga da stavljate sebe u te situacije i polako shvatate smisao zivota. Izuzetno dobro i zanimljivo delo. Sve pohvale za autora i sve preporuke za citanje!
Milena Jovanovic
Onda kada sam je citala izazvala je revoluciju u meni i donela izvestan mir.
Vidi još. . .
Dodajte svoj komentar