SEDAM NAVIKA USPEŠNIH LJUDI
 
#=Page
napredna pretraga >>>
Oblasti
Edicije
Uz Vulkanovu knjigu nedelje, imate priliku da nabavite neke od vaših omiljenih naslova po specijalnim cenama, samo putem online kupovine.

prelistajte

katalog

Pred vama se nalazi aktuelan katalog Vulkanovih izdanja namenjenih čitaocima svih uzrasta.

SEDAM NAVIKA USPEŠNIH LJUDI
ISBN:
Format: 145x205 mm
br. str.: 304
povez: broš
Pismo:

SEDAM NAVIKA USPEŠNIH LJUDI

Rasprodato
Autor Stiven R. Kavi predstavlja holistički, integrisani, principijelni način rešavanja ličnih i profesionalnih problema. Sa prodornim shvatanjima i prikladnim anegdotama, Kavi korak po korak otkriva put življenja s pravdom, integritetom, iskrenošću i ljudskim dostojanstvom – principima koji nam ulivaju sigurnost da prihvatimo promenu i mudrost, i da iskoristimo prednosti koje ostvarujemo tom promenom.

„Kavi ističe trajne istine koje se primenjuju u porodici, poslu i društvu uopšte, poštedevši nas ’psihotrućanja’ koje dominira u većini današnje literature o ljudskim odnosima. Ova knjiga nije fotografija, već proces, i trebalo bi je tako tretirati. Stiven Kavi nije ni optimista ni pesimista, već posibilista jer veruje da sami sebi možemo da otvorimo vrata promene. Postoji mnogo više od sedam dobrih razloga da pročitate ovu knjigu.”
– Stiv Labunski, izvršni direktor Udruženja međunarodnih radio&TV medija

„Ova inspirativna knjiga Stivena Kavija nesumnjivo će biti psihološki priručnik novog milenijuma. Principi o kojima piše su univerzalni i mogu da se primene u svakom aspektu života. Ti principi su kao opera. Ne izvode se tako lako a moraju da se vežbaju!”
– Ariel Bajbi, mecosopran, Metropoliten opera

„Pobeđivanje je navika. Baš kao i gubljenje. Dvadeset pet godina iskustva, razmišljanja i istraživanja ubedili su Kavija u to da sedam navika razlikuje zdrave, srećne i uspešne ljude od onih koji gube, odnosno onih koji moraju da žrtvuju značaj i sreću zarad uspeha u užem smislu.”
– Ron Zemke, koautor knjige Granica servisa i američki servis
Dodaj u listu želja
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan...
KNJIGE OVOG AUTORA
KNJIGE IZ OVE OBLASTI
POSLEDNJE PREGLEDANE KNJIGE

Komentari čitalaca
Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
O AUTORU
STIVEN R. KAVI (1932–2012) po magazinu Tajm ... >>>