LISINA PRIČA
 
#=Page
napredna pretraga >>>
Oblasti
Edicije
Uz Vulkanovu knjigu nedelje, imate priliku da nabavite neke od vaših omiljenih naslova po specijalnim cenama, samo putem online kupovine.

prelistajte

katalog

Pred vama se nalazi aktuelan katalog Vulkanovih izdanja namenjenih čitaocima svih uzrasta.

LISINA PRIČA
ISBN:
Format: 145x205 mm
br. str.: 496
povez: broš
Pismo:

LISINA PRIČA

Mračna i dirljiva hronika smeštena u ruralne predele Mejna. King nastavlja da nas opčinjava svojim talentom... 'Lisina priča' je u stvari čudesna priča o braku, ljubavna priča puna snage i nežnosti, vrhunsko delo jednog od najboljih pripovedača savremene književnosti. Lisi Landon, udovica čuvenog pisca Skota Landona, najzad je rešila da se pozabavi zaostavštinom svog pokojnog muža. Dok prečešljava njegove rukopise i memorabilije, preplavljuju je osećanja i uspomene na njihovu ljubav i zajednički život. U isto vreme, Lisina sestra Amanda doživljava nervni slom, a jedan poremećeni obožavalac preti Lisi da će je ubiti ukoliko mu ne preda sve Skotove rukopise.
Dodaj u listu želja Pogled u knjigu
Srbija: 999,00 DIN  | na sajtu:
799,00 DIN
KNJIGE OVOG AUTORA
KNJIGE IZ OVE OBLASTI
POSLEDNJE PREGLEDANE KNJIGE

Komentari čitalaca
Vladan Borcic
Kingove knjige me zaista fasciniraju.Pre njega nikada nisam ni imao zelju da citam horor knjige,ali njegov nacin pisanja,koji od nas ne iziskuje preterano razmisljanje,njegovo postepeno otkrivanje radnje i zapleta,njegovi brojni obrti su ono sto ga svrstava u top 5 mojih pisaca. Lisina prica je knjiga koja je po meni jako dobra ,posto je mesanje stare i trenutne radnje i dogadjaja samo plus na bilo koju knjigu koja sadrzi tako nesto.Pisana na granici ludila,citalac ce se lako sjediniti sa radnjom i nesvesno na svojoj kozi osetiti sve Lisine patnje,dvoumice i radosti. Kinga preporucujem svima,a Alnariju jedna molba-da sto pre izdaju Mracnu Kulu 7,i da vidim kako se zavrsava najbrilijantnija knjiga svih vremena.
Ilic Katarina
Jos jedan dokaz kako pisac moze da se razvija tokom godina. Svakom sledecom knjigom me sve vise odusevi. Znam da nije Dostojevski ili Fokner ali King tako lepo zna da isprica pricu da ne mozete da ispustite knjigu iz ruku do poslednjeg slova. Jedva cekam sledecu njegovu knjigu da se izgubim u mnogobrojnim Kingovim svetovima.
O AUTORU
STIVEN KING rođen je 1947. u Portlandu. Još kao ... >>>