Vulkan izdavaštvo | Autor | Stejnar Bragji
 
#=Page
napredna pretraga >>>
Oblasti
Edicije
Uz Vulkanovu knjigu nedelje, imate priliku da nabavite neke od vaših omiljenih naslova po specijalnim cenama, samo putem online kupovine.

prelistajte

katalog

Pred vama se nalazi aktuelan katalog Vulkanovih izdanja namenjenih čitaocima svih uzrasta.

Stejnar Bragji

STEJNAR BRAGJI je islandski pisac, rođen 1975. godine. Smatra se najznačajnijim savremenim islandskim piscem, prema mišljenju mnogih kritičara. Sa dvadeset tri godine objavio je prvu zbirku poezije, Svartol, a njegov prvi roman Turnin izašao je 2000. godine. Diplomirao je na Univerzitetu Islanda, u oblasti savremene književnosti i filozofije. Njegova knjiga Konur je 2008. godine stekla veliko kritičko priznanje kao i komercijalni uspeh i nominaciju za nagradu Nordijskog saveta za literaturu. U svojim novijim delima, piše o trenutnim događanjima koja pogađaju Island. Bragi se ponekad smatra pokretačem novog talasa među mladim islandskim piscima.
PLES U TAMI
Stejnar Bragji PLES U TAMI
Jedinstvena priča o neprijateljskim predelima koje urbani i tehnološki svesni ljudi ne mogu savladati.Dva mlada para putuju po nenaseljenim vulkanskim predelima Islanda – nepopravljivi hedonista Egjidl i lečeni alkoholičar Hrabn i n... >>>
 
799,00 DIN |
na sajtu: 639,00 DIN