SULEJMAN VELIČANSTVENI - SULTANOV HAREM
 
#=Page
napredna pretraga >>>
Oblasti
Edicije
Uz Vulkanovu knjigu nedelje, imate priliku da nabavite neke od vaših omiljenih naslova po specijalnim cenama, samo putem online kupovine.

prelistajte

katalog

Pred vama se nalazi aktuelan katalog Vulkanovih izdanja namenjenih čitaocima svih uzrasta.

SULEJMAN VELIČANSTVENI - SULTANOV HAREM
Oblast: Drama
ISBN:
Format: 145x205 mm
br. str.: 431
povez: broš
Pismo:

SULEJMAN VELIČANSTVENI - SULTANOV HAREM

Rasprodato
Dramatična, nezaboravna priča o surovosti i strasti, smeštena u velikom haremu Otomanskog carstva.  U Konstantinopolju vlada samo jedan čovek: sultan Sulejman Veličanstveni. U srcu njegove palate nalazi se harem, u kojem žive stotine božanstvenih žena – neke od njih su supruge, neke konkubine, a neke samo obične robinje. Među njima je i Gilbehar, sultanova miljenica i majka njegovog naslednika; Đulija, kći jednog italijanskog plemića, oteta kada je pokušala da pobegne iz Venecije sa svojim ljubavnikom; i Hirem, Tatarka iz ruskih stepa. Svaka od ove tri žene je lepa, ali Hirem je najopasnija – beskrupulozna u svojoj želji da vlada haremom a, na kraju, i samim sultanom. Pametna i moćna, ona pažljivo smišlja propast svojih rivalki i umiljava se vladaru, što je stavlja u sam centar carske moći. Upravo će zbog opsednutosti ovom devojkom, Hirem, Sulejman izgubiti saveznike i sinove, a na kraju ostati i bez svoje carske loze.

Neodoljiva priča o svetu intriga, senzualnosti i moći, u kojem carstvom ne vladaju ni sila ni politika, već lepe i tajanstvene žene iza zidova harema.         
Dodaj u listu želja Pogled u knjigu
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan...
KNJIGE OVOG AUTORA
KNJIGE IZ OVE OBLASTI
POSLEDNJE PREGLEDANE KNJIGE

Komentari čitalaca
Mila Stefanovic
Odusevljena sam knjigom.
Pantovic Jovana
Zaista fenomenalna knjiga!
Đorđević Aleksandra
divna knjiga, o spletkama i ucenama da bi se stiglo do vrha...cilj opravdava sredstva, Hirem je pobedila umiljavajuci se sultanu - ``mala namigusa`` - tako su je zvali :)
jakobic ana
Odlicna knjiga, cista petica, po svemu.
Vidi još. . .
O AUTORU
KOLIN FALKONER rođen je 1953. u Londonu. Sa ... >>>