JEDI, MOLI, VOLI
 
#=Page
napredna pretraga >>>
Oblasti
Edicije
Uz Vulkanovu knjigu nedelje, imate priliku da nabavite neke od vaših omiljenih naslova po specijalnim cenama, samo putem online kupovine.

prelistajte

katalog

Pred vama se nalazi aktuelan katalog Vulkanovih izdanja namenjenih čitaocima svih uzrasta.

JEDI, MOLI, VOLI
Oblast: Ljubavni romani
ISBN:
Format: 145x205 mm
br. str.: 308
povez: broš
Pismo:

JEDI, MOLI, VOLI

U ovoj knjizi nema cmizdravog, religiozno-fanatičnog ili dosadnog trenutka prosto zato što je Gilbertova satirična, zabavna, hrabra, inteligentna i umešna u svojoj vrcavoj prozi. Čitaoci će se smejati i plakati nad njenim smelim i bizarnim doživljajima i profilima izuzetnih ljudi koje susreće... Njena čulna i pustolovna duhovna odiseja zanimljiva je koliko i prosvetljujuća.”
– Buklist

Elizabet Gilbert je u ranim tridesetim i ima sve što moderna Amerikanka može da poželi – muža, dom, uspešnu karijeru – ali umesto da bude srećna i ispunjena, ona je uplašena i zbunjena. Ovo je uzbudljiva ali i prosvetljujuća priča o tome kako je junakinja ove knjige sve očigledne sinonime za uspeh ostavila iza sebe ne bi li pronašla istinsku sreću. Nakon razvoda i duboke depresije, Gilbertova je odlučila da ispita tri različita aspekta svoje prirode, odmetnuvši se u tri različite kulture: ispitivala je zadovoljstvo u Italiji, duhovnost u Indiji i ravnotežu između zadovoljstva i božanskog na indonežanskom ostrvu Bali.

Dodaj u listu želja Pogled u knjigu
Srbija: 699,00 DIN  | na sajtu:
559,00 DIN
KNJIGE OVOG AUTORA
KNJIGE IZ OVE OBLASTI
POSLEDNJE PREGLEDANE KNJIGE

Komentari čitalaca
Snežana
Jedi, moli , voli. Moja omiljena knjiga! U potrazi za samom sobom prvo odlazi u Italiju da zadovoli zemaljska čula, HRANU, sex, snagu života. Zbog toga i bira Italiju -zemlju punu temperamenta, čulnih zadovoljstava. Zatim odlazi u Indiju da pronađe ono duhovno u sebi. A nakon toga u Indoneziju da nađe ljubav. Knjiga vedra , duhovita, a ipak prepuna mudrosti.
Loncarevic Jelena
Jedva čekam ovaj roman... Nalazi se na bestseller listi New York Times-a za 2006. godinu i jedna je od najprodavanijih knjiga u Hrvatskoj.
Balic Sanja
Vrlo zivoposna i interesantna knjiga,otkriva neki vislji svet za koji nisam znala da je moguce da postoji i da zena moze na takav nacin da ga dozivi. Odlicno za odmor!!
Pera Detlić
Divna knjiga!
Vidi još. . .
O AUTORU
ELIZABET GILBERT rođena je 1969. u Konektikatu. ... >>>