JEDI, MOLI, VOLI
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
ELIZABET GILBERT rođena je 1969. u Konektikatu. Studirala je političke nauke na Univerzitetu u Njujorku, a nakon studija provela je izvesno vreme putujući širom sveta. Još tokom studija pisala je kratke priče. Njeni romani su izuzetno popularni i nagrađivani, a po romanu Jedi, moli, voli snimljen je film sa Džulijom Roberts u glavnoj ulozi. Pročitaj više

JEDI, MOLI, VOLI

Oblast: Ljubavni romani
ISBN:
Format: 145x205 mm
br. str.: 308
povez: broš
Pismo:
Cena: 699,00 DIN
Na sajtu: 559,00 DIN
Ušteda: 140,00 DIN

U ovoj knjizi nema cmizdravog, religiozno-fanatičnog ili dosadnog trenutka prosto zato što je Gilbertova satirična, zabavna, hrabra, inteligentna i umešna u svojoj vrcavoj prozi. Čitaoci će se smejati i plakati nad njenim smelim i bizarnim doživljajima i profilima izuzetnih ljudi koje susreće... Njena čulna i pustolovna duhovna odiseja zanimljiva je koliko i prosvetljujuća.”
– Buklist

Elizabet Gilbert je u ranim tridesetim i ima sve što moderna Amerikanka može da poželi – muža, dom, uspešnu karijeru – ali umesto da bude srećna i ispunjena, ona je uplašena i zbunjena. Ovo je uzbudljiva ali i prosvetljujuća priča o tome kako je junakinja ove knjige sve očigledne sinonime za uspeh ostavila iza sebe ne bi li pronašla istinsku sreću. Nakon razvoda i duboke depresije, Gilbertova je odlučila da ispita tri različita aspekta svoje prirode, odmetnuvši se u tri različite kulture: ispitivala je zadovoljstvo u Italiji, duhovnost u Indiji i ravnotežu između zadovoljstva i božanskog na indonežanskom ostrvu Bali.

Snežana
Jedi, moli , voli. Moja omiljena knjiga! U potrazi za samom sobom prvo odlazi u Italiju da zadovoli zemaljska čula, HRANU, sex, snagu života. Zbog toga i bira Italiju -zemlju punu temperamenta, čulnih zadovoljstava. Zatim odlazi u Indiju da pronađe ono duhovno u sebi. A nakon toga u Indoneziju da nađe ljubav. Knjiga vedra , duhovita, a ipak prepuna mudrosti.
Loncarevic Jelena
Jedva čekam ovaj roman... Nalazi se na bestseller listi New York Times-a za 2006. godinu i jedna je od najprodavanijih knjiga u Hrvatskoj.
Balic Sanja
Vrlo zivoposna i interesantna knjiga,otkriva neki vislji svet za koji nisam znala da je moguce da postoji i da zena moze na takav nacin da ga dozivi. Odlicno za odmor!!
Pera Detlić
Divna knjiga!
Vidi još. . .
Dodajte svoj komentar