ZOV ANĐELA
 
#=Page
napredna pretraga >>>
Oblasti
Edicije
Uz Vulkanovu knjigu nedelje, imate priliku da nabavite neke od vaših omiljenih naslova po specijalnim cenama, samo putem online kupovine.

prelistajte

katalog

Pred vama se nalazi aktuelan katalog Vulkanovih izdanja namenjenih čitaocima svih uzrasta.

ZOV ANĐELA
Oblast: Ljubavni romani
ISBN:
Format: 145x205mm
br. str.: 304
povez: broš
Pismo:

ZOV ANĐELA

Da li je i vama mobilni telefon postao poput dnevnika? Da li njemu poveravate brojeve telefona dragih osoba, fotografije, razgovore... najskrivenije tajne?

U gužvi najvećeg njujorškog aerodroma dvoje ljudi doslovno će naleteti jedno na drugo. Madlin i Žonatan brzo će sakupiti prosute stvari i produžiti svako na svoju stranu. Oni se nikada pre toga nisu sreli, a verovali su i da se taj suret više neće ponoviti. Ipak, u žurbi da prikupe svoje stvari, slučajno su zamenili mobilne telefone. Kada budu uvideli grešku, već će ih deliti više od deset hiljada kilometara – on je vlasnik restorana u San Francisku, dok ona radi u jednoj pariskoj cvećari.
Iako su su svesni da zadiru u tuđu privatnost, neće moći da odole i pregledaće sadržaj telefona koji se zatekao kod njih. Međutim, nesputana radoznalost dovešće ih do zapanjujućeg otkrića: shvatiće da su njihovi životi neraskidivo povezani tajnom za koju su oboje verovali da će ostati zauvek skrivena... 
Početak koji nagoveštava romantičnu komediju pretvoriće se u napet triler, a maestralna završnica nadmašiće i najveća očekivanja.
Dodaj u listu želja Pogled u knjigu
Srbija: 699,00 DIN  | na sajtu:
559,00 DIN
KNJIGE OVOG AUTORA
KNJIGE IZ OVE OBLASTI
POSLEDNJE PREGLEDANE KNJIGE

Komentari čitalaca
Stevan Blagojevic
Jako dobra Mussova knjiga.Preporuka svima.
Jelena Nešić
Fantasticna knjiga,zanimljiva i uzbudljiva do samog ktaja,moja preporuka!
Jelena Nešić
Fantasticna knjiga,zanimljiva i uzbudljiva do samog ktaja,moja preporuka!
Viktorija Markovic
Sta reci a ne ponavljati se?!Knjiga je zaista fenomenalna,kao i predhodne njegove knjige.Nista manje se nije moglo ni ocekivati. :)Zaista je preporucujem svima.To je knjiga koju kada krenete da citate,jednostavno ne mozete da stanete.Savrsen spoj razlicitih zanrova.Sjajna je ,zaista.:) Jedva cekam da kupim sledecu.
Vidi još. . .
O AUTORU
GIJOM MUSO rođen je 1974. godine na Antibima. Iako ... >>>