DESETA MUZA
 
#=Page
napredna pretraga >>>
Oblasti
Edicije
Uz Vulkanovu knjigu nedelje, imate priliku da nabavite neke od vaših omiljenih naslova po specijalnim cenama, samo putem online kupovine.

prelistajte

katalog

Pred vama se nalazi aktuelan katalog Vulkanovih izdanja namenjenih čitaocima svih uzrasta.

DESETA MUZA
Oblast: Ljubavni romani
ISBN:
Format: 145x205 mm
br. str.: 312
povez: broš
Pismo:

DESETA MUZA

Rasprodato
Deseta muza putovanje je unatrag 2600 godina da bi se ušlo u um najveće pesnikinje ljubavne poezije koju je svet ikada upoznao. U cetrnaestoj godini, Sapfo je zaveo prelepi pesnik Alkej, sa kojim je ona kovala zaveru da svrgne s vlasti diktatora na ostrvu, ali uhvaćena je i roditelji su je udali za gnusnog starijeg muškarca s namerom da je drže podalje od nevolje. Umesto toga, u toj nesrećnoj zajednici ona zapocinje seriju ljubavnih avantura, koje je odvode od Delfa do Egipta, cak do zemlje Amazonki i mracnog kraljevstva Hada.
Na svojim putovanjima, Sapfo rađa kćerku i gubi je, postaje najpoznatija pevacica antickog sveta i pocinje da razume sile koje su oblikovale njen život.
Upotpunjen novim Erikinim prevodima Sapfinih fragmenata i sa devet novih pesama same Džongove o epskoj pesnikinji koja je stvorila naše razumevanje pesnickog stiha, Deseta muza ne sme se propustiti. Neustrašiva, junacka, a opet ranjiva, Sapfo Erike Džong jedna je od najnezaboravnijih i najbujnijih heroina.
Dodaj u listu želja
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan...
KNJIGE OVOG AUTORA
KNJIGE IZ OVE OBLASTI
POSLEDNJE PREGLEDANE KNJIGE

Komentari čitalaca
Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
O AUTORU
ERIKA DŽONG rođena je 1942. godine u Bronksu, u ... >>>