MRTVA ZONA

MOBILNA VERZIJA

USKORO!

90%

Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
STIVEN KING rođen je 1947. u Portlandu. Još kao student Univerziteta u Mejnu, počeo je da piše nedeljnu kolumnu za školski list. Bio je aktivni član studentskog senata, podržavao je antiratni pokret i oštro kritikovao rat u Vijetnamu. Diplomirao je engleski jezik 1970. godine. Oženio se 1971. Tabitom, koju je poznavao iz studentskih dana. Pošto profesorska plata nije bila dovoljna za plaćanje stana i za život, počeo je da piše priče za muške magazine. Prvu knjigu objavio je 1974. Do sada je objavio ... Pročitaj više

MRTVA ZONA

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-01839-4
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 400
povez: tvrd
Pismo: latinica
Cena: 1.499,00 DIN
Na sajtu: 1.199,00 DIN
Ušteda: 300,00 DIN
Upoznajte Džonija Smita, palanačkog učitelja koji će zavrteti točak sudbine i osvojiti putovanje od četiri i po godine u MRTVU ZONU.

Kada je imao šest godina, Džoni je na klizanju povredio glavu – kao uspomena na taj incident, ostala mu je velika čvoruga na čelu i neobični i pomalo jezivi predosećaji, precizna predviđanja događaja iz budućnosti...

Godinama kasnije, njegov život dramatično se menja u strašnoj saobraćajnoj nesreći. Uslediće tama. Duga, duga tama u hladnom limbu. Džoni će se iz kome probuditi sa ukletim talentom da vidi strašnu sudbinu koja čeka čovečanstvo – talentom koji će ga suočiti sa harizmatičnim i opasnim čovekom gladnim moći.

„Divno... impresivno... Stiven King vas sa zastrašujućom lakoćom navodi da poverujete u Džonija Smita.“ – Njujork tajms
Tamara Vidic
Fenomenalno. Svaka cast. Samo tako nastavite. I evo jedna molba za Vulkan...da sto prije izdate Cujo (Kudzo)
Andjelic Goran
Dolores Klejborn.
Jovanovic Nenad
Купио и једва чекам да прочитам. И ја гласам за Куџо! :)
Ненадан
Стари Кинг је препознатљив од самог почетка. Можда ова књига није у рангу са његовим најзвучнијим делима, али свакако доноси добру атмосферу и заокупњује пажњу. Има доста елемената политичког трилера (за оне који то воле). Елементи хорора и фантастичног су мало блажи, али то не умањује ужитак који прича пружа. Препорука :)
Vidi još. . .
Dodajte svoj komentar