INDIJSKA PRINCEZA
 
#=Page
napredna pretraga >>>
Oblasti
Edicije
Uz Vulkanovu knjigu nedelje, imate priliku da nabavite neke od vaših omiljenih naslova po specijalnim cenama, samo putem online kupovine.

prelistajte

katalog

Pred vama se nalazi aktuelan katalog Vulkanovih izdanja namenjenih čitaocima svih uzrasta.

INDIJSKA PRINCEZA
Oblast: Ljubavni romani
ISBN:
Format: 145x205 mm
br. str.: 400
povez: broš
Pismo:

INDIJSKA PRINCEZA

Istinita priča o španskoj princezi od Kapurtale. Dvadeset osmog januara 1918. godine, sedamnaestogodišnja Špankinja na leđima raskošnog slona ulazi u gradić na severu Indije. Svi su na ulici kako bi pozdravili novu princezu kože bele poput snegova Himalaja. Ovaj prizor izgleda kao da je istrgnut iz bajke, ali to je zapravo bilo venčanje Anite Delgado sa prebogatim princom od Kapurtale. Tako je počela jedna velika ljubavna priča – i priča o izdaji – koja je trajala skoro dve decenije, u srcu Indije koja je polako nestajala. Nakon detaljnih istraživanja u Evropi i Indiji, Havijer Moro kroz obilje detalja otkriva tajne ove veze koja se pretvorila u jedan od najvećih skandala u britanskoj Indiji. Uvodi nas u veličanstveni svet maharadža, njihovih harema iz Hiljadu i jedne noći, erotskih orgija, njihove opsednutosti dragim kamenjem, palatama, flamenkom, konjima, rols-rojsevima i lovom na tigrove.  
Dodaj u listu želja Pogled u knjigu
Srbija: 799,00 DIN  | na sajtu:
639,00 DIN
KNJIGE OVOG AUTORA
KNJIGE IZ OVE OBLASTI
POSLEDNJE PREGLEDANE KNJIGE

Komentari čitalaca
Maja Paunkovic
Knjga je predobra.Spoj dve kulture.Mnogo toga moze da se nauci iz ove knjge.
aleksandra kocic
fenomenalna ljubavna prica...toliko toga o indiji se nauci iz ove knjige :). preporuka svima
senovic marija
Fantasticna knjiga!!!
Kotlas Sarnjai Zita
Veoma zanivljiva knjiga, koja nas vodi u nepoznatu zemlju sa zanimljivim i stranim obicijaima. Uz to zivotna prica jedne zene, koja je izasla u susret sopstvenoj sudbini.
Vidi još. . .
O AUTORU
Havijer Moro >>>