SLATKI UKUS SUZA

MOBILNA VERZIJA

USKORO!

90%

Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Glavni sajt  |  Oblasti  |  Drama

NAFISA HADŽI rođena je i odrasla u Los Anđelesu. Njena porodica doselila se iz Bombaja u Karači 1947, kada se se razdvojili Indija i Pakistan. Kasnih šezdesetih Nafisini roditelji su došli u Sjedinjene Države. Studirala je američku istoriju u Berkliju, a titulu doktora nauka dobila je na univerzitetu u Los Anđelesu. Živi u Kaliforniji sa mužem i sinom. Održava stalne veze sa Pakistanom i često je u organizaciji raznih humanitarnih programa za tu zemlju. Pročitaj više

SLATKI UKUS SUZA

Oblast: Drama
ISBN:
Format: 145x210
br. str.: 312
povez: broš
Pismo:
Cena: 699,00 DIN
Na sajtu: 559,00 DIN
Ušteda: 140,00 DIN
Veličanstveno delo o tajnama, bolu, identitetu i nadi, u kojem traganje jedne mlade žene za samom sobom vodi do najvećih istina o svetu i samom životu.

Kada se sukobe vera i činjenice, Džo Marč – mlada žena rođena u evangelističkoj hrišćanskoj porodici – bori se sa sumnjama i pitanjima o tome ko je ona i kako se uklapa u zaveštanje svoje religiozne porodice. Ona sledi niti za koje se nada da će je dovesti do istine, što je vodi do neverovatnog traganja iza granica jezika i vere, kroz provalije verskih podela u muslimanskom svetu, smeštene u okvire rata protiv terorizma; od Kalifornije do Čikaga, Pakistana do Iraka. Dok uranja duboko u prošlost, upoznaje brojne rođake sa različitim životnim pričama – za mnoge od njih nije ni znala da postoje – čija su iskustva nesumnjivo isprepletana sa njenim. Do kraja svog putovanja, saznaje da ništa nikad nije onakvo kakvim se čini i da su osobe koje su najviše posvećene duhovnom često one koje su nekada najviše sumnjale u svoju veru.

Roman koji odiše mudrošću i samopouzdanjem, Slatki ukus suza predstavlja snažan podsetnik na spone koje nas povezuju, izbore koji nas dele i univerzalne radosti i tragedije koje nas sve oblikuju.
Gordana Kostadinovic
Odlicna knjiga mada se meni vise svidela "Molitva moje majke",ukusi su razliciti i u svakom slucaju preporucujem da se obe procitaju.
Milosavljevic Jasmina
Odlična knjiga, kao i prethodna "Molitva moje majke". Svima je preporučujem i jedva čekam sledeće knjige ove književnice.
Sandra Zivkovic
Fenomenalna knjiga, ne treba propustiti i njenu prethodnu knjigu Molitva moje majke.
Tatjana Milošević
Predivna knjiga, u kojoj se prepliću Istok i Zapad, Hrišćanstvo i Islam. Knjiga o ljubavi i praštanju. Čita se u jednom dahu. Preporučujem!
Vidi još. . .
Dodajte svoj komentar