SLATKI UKUS SUZA
 
#=Page
napredna pretraga >>>
Oblasti
Edicije
Uz Vulkanovu knjigu nedelje, imate priliku da nabavite neke od vaših omiljenih naslova po specijalnim cenama, samo putem online kupovine.

prelistajte

katalog

Pred vama se nalazi aktuelan katalog Vulkanovih izdanja namenjenih čitaocima svih uzrasta.

SLATKI UKUS SUZA
Oblast: Drama
ISBN:
Format: 145x210
br. str.: 312
povez: broš
Pismo:

SLATKI UKUS SUZA

Veličanstveno delo o tajnama, bolu, identitetu i nadi, u kojem traganje jedne mlade žene za samom sobom vodi do najvećih istina o svetu i samom životu.

Kada se sukobe vera i činjenice, Džo Marč – mlada žena rođena u evangelističkoj hrišćanskoj porodici – bori se sa sumnjama i pitanjima o tome ko je ona i kako se uklapa u zaveštanje svoje religiozne porodice. Ona sledi niti za koje se nada da će je dovesti do istine, što je vodi do neverovatnog traganja iza granica jezika i vere, kroz provalije verskih podela u muslimanskom svetu, smeštene u okvire rata protiv terorizma; od Kalifornije do Čikaga, Pakistana do Iraka. Dok uranja duboko u prošlost, upoznaje brojne rođake sa različitim životnim pričama – za mnoge od njih nije ni znala da postoje – čija su iskustva nesumnjivo isprepletana sa njenim. Do kraja svog putovanja, saznaje da ništa nikad nije onakvo kakvim se čini i da su osobe koje su najviše posvećene duhovnom često one koje su nekada najviše sumnjale u svoju veru.

Roman koji odiše mudrošću i samopouzdanjem, Slatki ukus suza predstavlja snažan podsetnik na spone koje nas povezuju, izbore koji nas dele i univerzalne radosti i tragedije koje nas sve oblikuju.
Dodaj u listu želja Pogled u knjigu
cena:
699,00 DIN
 | akcija!:
299,00 DIN
KNJIGE OVOG AUTORA
KNJIGE IZ OVE OBLASTI
POSLEDNJE PREGLEDANE KNJIGE

Komentari čitalaca
Gordana Kostadinovic
Odlicna knjiga mada se meni vise svidela "Molitva moje majke",ukusi su razliciti i u svakom slucaju preporucujem da se obe procitaju.
Milosavljevic Jasmina
Odlična knjiga, kao i prethodna "Molitva moje majke". Svima je preporučujem i jedva čekam sledeće knjige ove književnice.
Sandra Zivkovic
Fenomenalna knjiga, ne treba propustiti i njenu prethodnu knjigu Molitva moje majke.
Tatjana Milošević
Predivna knjiga, u kojoj se prepliću Istok i Zapad, Hrišćanstvo i Islam. Knjiga o ljubavi i praštanju. Čita se u jednom dahu. Preporučujem!
Vidi još. . .
O AUTORU
NAFISA HADŽI rođena je i odrasla u Los Anđelesu. ... >>>