LUDE IDEJE ZA CRTANJE - VILE I VILENJACI
 
#=Page
napredna pretraga >>>
Oblasti
Edicije
Uz Vulkanovu knjigu nedelje, imate priliku da nabavite neke od vaših omiljenih naslova po specijalnim cenama, samo putem online kupovine.

prelistajte

katalog

Pred vama se nalazi aktuelan katalog Vulkanovih izdanja namenjenih čitaocima svih uzrasta.

LUDE IDEJE ZA CRTANJE - VILE I VILENJACI
ISBN: 978-86-7804-281-2
Format: 215mm x 280mm
br. str.: 32
povez: broš
Pismo: latinica

LUDE IDEJE ZA CRTANJE - VILE I VILENJACI

     Pomoću „korak po korak“ uputstava i instrukcija koje se lako prate, priručnik „Lude ideje za crtanje“ razvija crtačku veštinu i samopouzdanje, istovremeno obezbeđujući solidnu osnovu za buduće umetnike. Priručnik sadrži informacije o materijalima koji se koriste, stručnim tehnikama za usavršavanje, veštinama koje treba savladati i obilje korisnih saveta.

     Postoje li vile uopšte? Postoje u ovom priručniku! Svi, od vilenjaka do zlih patuljaka i šumskih vila- nauči kako sve da ih nacrtaš.

Dodaj u listu želja Pogled u knjigu
Srbija: 299,00 DIN  | na sajtu:
239,00 DIN
KNJIGE OVOG AUTORA
KNJIGE IZ OVE OBLASTI
POSLEDNJE PREGLEDANE KNJIGE
KOMENTARI PREVODIOCA
Ne dozvolite da vas zavara izgled ovog nadasve korisnog priručnika. To nije ni bojanka ni slikovnica, već izuzetno koristan vodič kroz svet umetničkog crtanja. On nije namenjen samo deci s razvijenim crtačkim talentom, već i onima koji bi tek da se upuste u svet kreativnosti i mašte.Pored jasnih, stručnih i detaljnih uputstava propraćenih preciznim ilustracijama, u priručniku se može naći obilje malih ali izuzetno korisnih saveta – od toga kako treba držati olovku i kako postaviti ruku u odnosu na papir do ugla pod kojim treba da pada svetlost prilikom crtanja.Ovaj priručnik je zgodan i zbog toga što je svaka tema obogaćena adekvatnim uvodom i zanimljivostima na kraju, iz kojih će svako naučiti nešto novo. [Ljiljana Arsić]

Komentari čitalaca
Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
O AUTORU
Pol Kenje i Kejt Ešfort >>>