NOĆNA STRAŽA
 
#=Page
napredna pretraga >>>
Oblasti
Edicije
Uz Vulkanovu knjigu nedelje, imate priliku da nabavite neke od vaših omiljenih naslova po specijalnim cenama, samo putem online kupovine.

prelistajte

katalog

Pred vama se nalazi aktuelan katalog Vulkanovih izdanja namenjenih čitaocima svih uzrasta.

NOĆNA STRAŽA
ISBN:
Format: 145x205 mm
br. str.: 383
povez: broš
Pismo:

NOĆNA STRAŽA

Rasprodato

NOĆ JE OPASNA NA ULICAMA.
Ali ne zbog prestupnika ili manijaka. Kada padne mrak i snage zla ponovo zavladaju, tu su oni koje ne možemo sresti po danu – crni carobnjaci, vampiri i drugi zli duhovi. Moskovskim ulicama šetaju Ini, vlasnici natprirodnih moci i sposobnosti da ulaze u Sumrak, paralelni svet senki koji postoji uporedo sa našim. Svaki Ini podanik je Svetla ili Tame. Nocna straža, prva knjiga iz serijala, prati sudbinu Antona, mladog Inog, podanika Svetla. Kao agent Nocne straže, on mora da patrolira moskovskim ulicama i metroom, i štiti obicne ljude od vampira, crnih magova, i ostalih sluga Tame. Kada nai e na Svetlanu, mladu ženu na koju je bacena mocna kletva, i spase od vampira jednog neopredeljenog Inog, Jegora, bice uvucen u splet doga aja koji ce zapretiti labavom primirju Svetla i Tame, ali i celom gradu...

Dodaj u listu želja Pogled u knjigu
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan...
KNJIGE OVOG AUTORA
KNJIGE IZ OVE OBLASTI
POSLEDNJE PREGLEDANE KNJIGE

Komentari čitalaca
Andjelka Carovic
Dragi citaoci, Film Nocna straza opisuje samo prvi deo istoimene knjige,a film Dnevna straza prvi deo knjige Dnevna straza. Inace postoji 6 nastavaka,svaki bolji od prethodnog. Citajte,pozdrav!
Danijela Matijević
Imam sve knjige, izuzev Noćne straže. Kada će se ponovo štampati?
Orijana Kama
Da li cete objaviti i chetvrti deo Finalna straza?
Glisic Sonja
Nisam jos uvek procitala delo, ali veoma sam zaintrigirana. Moze li neko da mi pojasni o cemu je rec? Zasto vredi procitati ovu knjigu?
Vidi još. . .
O AUTORU
SERGEJ VASILJEVIČ LUKJANJENKO rođen je 1968. u ... >>>