KAD SE NEMOGUĆE DESI
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Glavni sajt  |  Oblasti  |  Drama

DŽUDI BLUM provela je detinjstvo u Elizabetu, u Nju Džerziju. Diplomirala je na Univerzitetu u Njujorku 1961. godine, a za počasnog diplomca proglašena je 1996. godine. Iza sebe ima osamdeset miliona prodatih primeraka knjiga, koje su prevođene i na više od trideset jezika. Prima hiljade pisama godišnje od svojih čitalaca svih uzrasta koji dele njena i osećanja i brige. Živi sa mužem Džordžom seleći se sa ostrva na ostrvo na istočnoj obali Sjedinjenih Država. Ima troje dece i jednog unuka. Pročitaj više

KAD SE NEMOGUĆE DESI

Oblast: Drama
Format: 145x205
br. str.: 352
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 899,00 DIN
Na sajtu: 719,00 DIN
Ušteda: 180,00 DIN
POSLE IZVESNOG VREMENA SEĆANJA POČINJU DA BLEDE I ZAHVALNI SMO ZBOG TOGA. ALI TO NE ZNAČI DA JE TO POTPUNO NESTALO.
POSTOJE HITNIJE STVARI O KOJIMA TREBA SANJATI I BRINUTI,STVARI KOJE NAM NOĆU NE DAJU DA SPAVAMO.
OSTARELI RODITELJI, DECA U PUBERTETU, POSAO, NOVAC,SITUACIJA U SVETU.
ŽIVOT IDE DALJE, KAO ŠTO SU NAM RODITELJI OBEĆALI TE ZIME.
ŽIVOT IDE DALJE, AKO SMO IMALI DOVOLJNO SREĆE.


Miri Amerman ima petnaest godina i odrasta pod staklenim zvonom u gradiću Elizabetu, u Nju Džerziju. Otac je rano nestao iz njenog života, ali njena brižnai borbena majka, mudra baka, najbolja prijateljica Natali i mnogi drugi stoje uz nju. Kada upozna prvu veliku ljubav, čini se da njenoj sreći nema kraja. Ali onda se za manje od tri meseca u Elizabetu ruše tri aviona, i ništa više nije kao pre.

Niz naizgled nemogućih događaja na jednako nemoguće načine oblikovaće sudbinu porodica, prijatelja i stranaca, svih onih koji su se zatekli u gradićuu trenutku kada su se tamo dogodile avionske nesreće, a svako od njih će sena svoj način nositi sa patnjom i nadom, i svime što dolazi između.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar